Başkan ve üyeden olgun tavır:  Hakkına girdiğim kusura bakmasın

Başkan ve üyeden olgun tavır: Hakkına girdiğim kusura bakmasın

Çayırova Özgürlük’te hatalı parkla trafiği kilitleyen genç servisçi Ayhan Polat, “Bir yere yetişecek birinin hakkına girdiysek kusurumuza bakmasın” derken Başkan Şenol İkizek camiasına, “Park yerlerimiz trafiği engellememeli” uyarısında bulundu

Gebze Bölgesi’nin kalıtsal sorunlarından trafikte kamunun çözüm yetersizliğine vatandaş ihlalleri de eklenince sorun, zaman zaman kangren halini alıyor. O ihlaller ve sebep olduğu sonuçlardan birini, “Trafiği üstelik servisçi kilitledi” başlığıyla haberleştirmiştik.

https://l24.im/obhSlt

Sosyal medyanın sağladığı olanaklar ile Kocaeli Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Şenol İkizek’i de etiketleyerek duyurduğumuz konu sonrası ilk yorumlardan biri Ercan Karabulut’tan geldi: “Trafiği servis aracı niye kilitlesin. Gebze’de sokaklar dar. Sağa sola araba çekiyorlar. Servisçi mahalle aralarında kalıyor, gidemiyor. Öğrenci almak için ara sokaklara mecbur giriyoruz. Her yer kilit. Beşevler’de bir haftadır düzensiz çalışma var, trafik felç. Bunları da görelim lütfen, bilinçsiz park etmeyelim.”

Başkan İkizek, Karabulut’a “Yalnız bu araç park etmiş durumda. Araçlarımızı park ettiğimiz yerlerin trafiğe engel olmaması lazım” derken Karabulut, “Aynen başkan, dikkat etmemiz gerek” yanıtını verdi.

BİRİNİN HAKKINA GİRDİYSEK KUSURA BAKMASIN

İlgili haberimizde aracın plakasını teşhir etmiştik. O aracın sahibi/sürücüsü Ayhan Polat, sosyal medya paylaşımında olgun bir tavır sergiledi. Genç servisçi şunları kaydetti: “Başta Şenol İkizek başkanım ve o gün belki bizim yüzümüzden bir yere yetişecek birinin hakkına girdiysek kusurumuza bakmasın. O gün ben kaldırıma yanaştırmışım aracı. Ana caddeye engel bir durum yoktu ve benim hizamda araçlar park halindeydi. Uzun otobüs dar dönünce geçemedi. Su almak için aracın yanından ayrılmıştım. Korna çalınca geri aracın başına geçtim kaldırdım. Herkese hayırlı işler.”

Haber merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.