Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Bu hafta Mars Aslan burcuna geçiş yapacak ve 5 Eylül tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. 12. evinizde seyahat edecek olan Mars yeni girişimlere...

 

Bu hafta Mars Aslan burcuna geçiş yapacak ve 5 Eylül tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. 12. evinizde seyahat edecek olan Mars yeni girişimlere başlamak için pek fazla destekte bulunmaz. Sürekli bir engellenme hissi yaşarsınız veya girişimlerinizin önünde setler oluşur.

Keza dünya size karşıymış gibi gelir. İçsel sıkıntılar, içsel mücadele, ruhsal sıkıntılar üstüne sağlıkla ilgili mücadele, kendinizi hayatın gerisinde kalmış hissetme ve sürekli uyku modu Mars’ın size sunacakları arasında yer almaktadır. Bu hafta Güneş de Aslan burcuna geçiş yapacak ve bir ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Güneş’in Aslan burcuna geçişi ile beraber sizleri bir geri çekilme, kendi kabuğuna dönme, sosyalleşmek istememe ve dinlenme süreci bekliyor. Bu pek tabi iyimser bir yaklaşımla söylenebilecek olanlar ama asıl etkisi şu da olacaktır. Olaylar kontrolünüz altından çıkabilir. Panik yapmayın. Bir takım dedikodular, söylentiler, arka planda dönen oyunlar ortaya çıkabilir ve pek tabi bu sizleri biraz üzebilir. Yine sağlığınıza özellikle güneş yanıklarına dikkat etmekte fayda var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.