Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Bu hafta Venüs İkizler burcuna geçiş yapacak ve 1 Ağustos tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. İş ve kariyerinize ilişkin konularda harika...

 

Bu hafta Venüs İkizler burcuna geçiş yapacak ve 1 Ağustos tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. İş ve kariyerinize ilişkin konularda harika etkiler yaratacaktır. Hem parlak fikirlerinizle göz doldurabileceksiniz hem yöneticilerinizle aranız çok daha iyi olacak ve destekler alabileceksiniz.

Bunun yanı sıra şartları daha iyi olan yeni iş teklifleri de gelebilir sizlere! Terfiler alabilir, iş yaşamının gözdesi olabilirsiniz. Bu hafta Merkür de Aslan burcuna geçiş yapacak ve 26 Temmuz tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. İletişimle ilgili sıkıntılar, problemler, iletişim kazaları sık sık gündeme gelebilir. İletişim araçlarınız birden arıza verebilir. Bilgisayarınızın güç düğmesi veya telefonunuzun tuş takımı ile ilgili sıkıntılar oluşabilir. Bu hafta son olarak Oğlak burcunda Dolunay meydana gelecek arkadaşlar. 5. aşk evinizde gerçekleşecek olan bu Dolunay’da eğer ki hayatınızda biri yok ise aşk kapınızı aralık bırakmanızda fayda var. Bu Dolunay zamanı eğer hayatınızda biri var ise flört olarak onunla ilişkinizi ciddi bir boyuta, sevgili olma yoluna taşıyıp taşımayacağınıza karar verebilirsiniz. Yeni hobiler edinebilirsiniz. Çocuk sahibi olmayı düşünenler bu Dolunay zamanı girişimlerde bulunabilirler, çocuk sahibi olanlar onların bir başarısı veya bir iş bitirişi ile ilgili bir mutluluk yaşayabilirler.

Ay/Mars etkileşimi ile masraflarınızda artışlarda söz konusu olabilir. Bu arkadaşlarınızın doğum günü olur, düğünleri olur başka bir takım özel kutlamalar olur fark etmez. Fakat bunlar için siz de biraz masraflar yapacaksınız. Özel hayatınızda ve arkadaşlarınızla olan ilişkilerde duygusal gerginliklere karşı da dikkatli olmanızda fayda var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.