Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Bu hafta Mars Aslan burcuna geçiş yapacak ve 5 Eylül tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Mars 6. evinizde ilerlerken, birlikte çalıştığınız...

 

Bu hafta Mars Aslan burcuna geçiş yapacak ve 5 Eylül tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Mars 6. evinizde ilerlerken, birlikte çalıştığınız kişilerle daha heyecanlı, hareketli, enerjisi ve temposu yüksek bir sürece girersiniz. Çalışmaktan çok fazla kendinize zaman ayıramayabilirsiniz.

İş temponuz yükseliyor. Yalnız bazılarınız sağlıkla ilgili konularla uğraşmaları gerekebilir, bazılarınız bu 7 haftalık süreç içinde ameliyatlar olabilirsiniz. Mars sizi aşırı yoracağından, beslenmenize dikkat etmenizde özellikle yarar vardır. Bünyeniz zayıf düşebilir. Bu hafta Güneş de Aslan burcuna geçiş yapacak ve bir ay boyunca bu burçta seyahat edecek.Güneş’in Aslan burcuna geçişi ile beraber önümüzdeki bir ay boyunca sağlıkla ilgili konularda check-uptan geçebilir, doktor kontrolünden geçebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat!

Bunun yanı sıra birlikte çalıştığınız kişileri rahatlıkla organize edebileceksiniz. Daha sağlıklı ve verimli bir çalışma içine girebileceksiniz. İş arayanlar, bu bir ay bir sürü türlü iş görüşmelerine gidebilirsiniz. Fakat bu işler teknolojinin yoğun kullanıldığı ve özgürce hareket edeceğiniz, hatta bol bol seyahat edeceğiniz bir iş olabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.