Aygün ve Yaman köylüleri dinledi

Aygün ve Yaman köylüleri dinledi

 AKP Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün hafta sonu Dilovası’na gelerek Belediye Başkanı Cemil Yaman, AKP Başkan Vekili Fazıl Korkmaz ve yönetim kurulu...

 

AKP Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün hafta sonu Dilovası’na gelerek Belediye Başkanı Cemil Yaman, AKP Başkan Vekili Fazıl Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte sabah kahvaltısında bir araya geldi. Çerkeşli Köyü’ne giderek tarihi çınar altında köy sakinleriyle bir araya gelen AKP Milletvekili Zeki Aygün, Belediye Başkanı Cemil Yaman ve beraberindekiler köylülerin çeşitli konularda dilek ve isteklerini dile getirdiler.

AĞIR TONAJLI ARAÇLARDAN ŞİKÂYETÇİ

Köy içinden geçen ağır tonajlı kamyon ve yük araçları Valilik dâhil her yetkili merciye bildirmelerine rağmen alınan önlemlerin yetersiz kaldığından şikâyetçi olan Mustafa Umay “Ağır tonajlı araçların gürültüsü ve çıkardığı toz gece gündüz bizlere rahatsız ediyor. Küçük çocuklarımız tek başına sokağa çıkamaz ve oyun oynayamaz oldular. Özellikle taş ocaklarına giden ve gelen araçlardan şikâyetçiyiz dediler. Vatandaşın şikâyetinden hemen sonra İlçe Jandarma Komutanını arayan Belediye Başkanı Cemil Yaman, yol kontrollerinin daha sıklıkla yapılacağı, kural ihlali yapan araçlara hem yüklü cezaların kesileceği hem de trafikten men edilmeye kadar yaptırımların uygulanacağını söyledi.

2 B İÇİN MAHKEME SONUCU BEKLENİLİYOR

Çerkeşli Köylülerine ait Dilovası’nda kalan 2-B arazilerinin değişik kişilerce ele geçirilerek konteyner depolama alanı olarak bir başkalarına kiraya verilerek işletildiğinden duyulan rahatsızlıkları dile getiren köy sakinlerine Belediye Başkanı Cemil Yaman, “Bu yerler maalesef mahkemelik, üzerinde hak iddia ettikleri kişilerin kendilerine göre resmi belgeleri var. Bu belgeler mahkemeye sunulmuş ve mahkemeden çıkan sonuç beklemek zorundayız. Eğer mahkeme bu şahısları haksız bulursa zaten onlar kısa sürede bu yerleri terk etmek zorunda kalacaklar” dedi. Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün’de bizler hayatınızı kolaylaştırıcı hizmetleri yapmak ve bu hizmetlerin gelmesini sağlamak için buradayız. Devletimiz hem güçlü hem adildir, sizlerin bu halklı taleplerinizin takipçisi olduk ve olacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.