Avrasya’dan Gebze’ye çıkarma

Avrasya’dan Gebze’ye çıkarma

 Türkiye’nin sanayi üssü Gebze, Avrasya İşadamları Forumu’na ev sahipliği yapacak. Avrasya İşadamları Forumu’nun açılışı yarın (12 Aralık...

 

Türkiye’nin sanayi üssü Gebze, Avrasya İşadamları Forumu’na ev sahipliği yapacak. Avrasya İşadamları Forumu’nun açılışı yarın (12 Aralık 2013 Perşembe) saat 10.30’da Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün’ün katılımıyla gerçekleşecek.

Avrasya İşadamları Forumu kapsamında 30 ülkeden 300 işadamını Gebze’de ağırlayacaklarını belirten EkoAvrasya Yönetim Kurulu Üyesi ve Forum Basın ve İletişim Koordinatörü Yeşim Özcan, “ Forum ile ilgili hazırlıklarımız tamamlandı. Foruma Azerbaycan, Afganistan, Arnavutluk, Bulgaristan, Gürcistan, Irak, İran, Kazakistan, Kırgızistan, KKTC, Kosova, Makedonya, Moldova, Özbekistan, Polonya, Romanya, Rusya Federasyonu (Başkurdistan, Dağıstan, Tataristan), Ukrayna, Yunanistan, Güney Afrika, Nijerya, Karadağ, Lübnan ve Türkiye’den işadamları, ticaret ve sanayi oda başkanları ve üst düzey yetkililer katılacak” dedi.

FİRMA VE FABRİKA ZİYARETLERİ

 

Gebze’ye gelen işadamlarının ilk gün Gebze Belediyesi Kent Meydanı Kongre Salonu’nda yapılacak açılış töreninin ardından ticari ve ekonomik faaliyetler, yatırım imkânları, bölgede yatırım teşvikleri ve sektör sunumları ile ikili görüşmelere katılacaklarına dikkat çeken Özcan, “İşadamları özellikle ithalat, ihracat, dış ticaret, gıda, oto-yedek parça, plastik ürünler, mobilya, arıtma, boya, vernik ve yan ürünler ile madencilik ve turizm alanlarında görüşmeler gerçekleştirip, firma ve fabrika ziyaretleri yapacaklar” dedi.  Programın son günü işadamları için Gebze ve civarında bir kültür gezisi düzenlenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.