Avcılar Suç Örgütü Elebaşı Sadrettin Avcı: Kimdir, Kaç Yaşında ve Nereli?

Avcılar Suç Örgütü Elebaşı Sadrettin Avcı: Kimdir, Kaç Yaşında ve Nereli?

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın X sosyal medya platformundan yaptığı açıklamalar ışığında, Manisa merkezli yedi ilde gerçekleştirilen "Mahzen-11" operasyonu gündeme oturdu. Operasyon kapsamında, Sadrettin Avcı liderliğindeki "Avcılar" suç örgütünün çökertilmesi ve Avcı'nın kim olduğu büyük bir merak konusu oldu. İşte, Sadrettin Avcı hakkında merak edilen detaylar:

Sadrettin Avcı Kimdir? İçişleri Bakanlığı'nın duyurduğu operasyon neticesinde adı geniş kitlelerce duyulan Sadrettin Avcı, "Avcılar" olarak bilinen organize suç örgütünün elebaşı olarak tanımlanıyor. Avcı'nın yaş, meslek ve nereli olduğu gibi kişisel bilgileri şu an için kamuoyuyla paylaşılmamış olsa da, onun liderlik ettiği örgütün çeşitli suç faaliyetlerinde bulunduğu biliniyor.

Sadrettin Avcı ve "Avcılar" Suç Örgütü Faaliyetleri Nelerdir? "Avcılar" suç örgütü, İçişleri Bakanlığı'nın açıklamalarına göre, suç işlemek amacıyla örgüt kurma, kara para aklama, ciddi dolandırıcılık ve tefecilik gibi suçlarda faaliyet gösteriyor. Manisa merkezli operasyon, İstanbul, İzmir, Tekirdağ, Kocaeli, Antalya ve Balıkesir illerini kapsayacak şekilde geniş bir yelpazede yürütüldü.

Operasyonda Ele Geçirilenler "Mahzen-11" operasyonu kapsamında 7 adet ruhsatsız tabanca, 6 adet av tüfeği, 47 otomobil, 2 tekne, çok sayıda çek, senet, araç alım satım sözleşmeleri ve tapu sözleşmeleri ele geçirildi. Ayrıca, büyük miktarda nakit para ve dijital materyale el konulduğu, suç faaliyetlerinden elde edilen 2 milyar TL'nin tespit edildiği belirtildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.