Atasoy Bilgin: Yarın kazanacağız!

Atasoy Bilgin: Yarın kazanacağız!

Yerel seçim maratonunda sona gelindi. CHP Kocaeli’de seçimlere saatler hala mahalle mahalle , semt semt çalışmaya devam eden Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin seçmene ve sandık sorumlularına seslendi.

CHP’li Bilgin sosyal medya hesaplarından da yaptığı paylaşımda , ‘’Kocaeli'de çocuklarımızın yüzünün her zaman gülmesi ve onların aydınlık geleceği için 31 Mart'ta sandıkların başında olacak ve kazanacağız.’’ İfadelerini kullanarak şöyle konuştu:

‘’Sandıklar sayılana, sandıklardan ıslak imzalı tutanaklar alınana kadar görevimizin başında olacağız. Hep birlikte oyumuza sahip çıkacağız!1 Nisan sabahı Kocaeli'nde bambaşka, güzel bir güne uyanacağız.’’

Yerel seçim çalışmalarında propaganda yasaklarının başlayacağı bugün (30 Mart )saat 18.00 ‘a kadar seçmen buluşmaları ve ziyaretlerini aralıksız sürdüreceğini bildiren CHP Kocaeli Büyükşehir Adayı Atasoy Bilgin bugün Kocaeli’yi yaşanılabilir mutlu bir kent yapmak için halkımızdan bu fırsatı istiyoruz. Artık son saatler, bir 5 yıl daha aynı karanlığı ve yağmacı belediyeciliği görmek istemiyorsanız, sandıkta kararınızı doğru verin. Çocuklarımızın geleceği ve aydınlık, yeniden kalkınan bir Kocaeli için mutlaka sandığa gidin ve oyunuzu kullanın ‘’ dedi. birlikte olacak!

Bilgin, ‘’ inanıyorum ki 1 Nisan sabahı çok daha güzel bir Kocaeli için uyanacağız. Kocaeli’nin yıldızı yeniden parlayacak’’ diyerek, kampanya süresince kendisi ile birlikte sahada çalışan CHP İl ve İlçe örgütlerine, CHP Kocaeli Milletvekillerine ,SKM sorumlularına, gönüllülere, kampanya ekibine , tüm ziyaretlerinde kendilerini büyük bir sevgi ve samimiyetle kucaklayan Kocaeli halkına, ayrıca çalışmaları süresince destek veren, projelerini duyurmasına yardımcı olan Kocaeli Basını’na da teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.