Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Bu hafta Mars Aslan burcuna geçiş yapacak ve 5 Eylül tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Mars uzunca bir süredir 12. evinizde hareket ediyordu. İçsel...

 

Bu hafta Mars Aslan burcuna geçiş yapacak ve 5 Eylül tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Mars uzunca bir süredir 12. evinizde hareket ediyordu. İçsel sıkıntılar, girişimlerin engellenmesi, içsel mücadele, ruhsal sıkıntılar üstüne sağlıkla ilgili mücadele, kendinizi hayatın gerisinde kalmış hissetme ve sürekli uyku modu halini bu hafta itibari ile üzerinizden atıyorsunuz.

Bu harika! Çünkü bu süreç sizi bir nevi ateş topuna çevirecek. Koşturma, mücadele dönemi olacak. Tam girişim yapma ve yeni başlangıçlar için harika bir süreç olacak. Hayatınıza ciddi anlamda hız geliyor. Bunun yanı sıra cazibeniz de aynı oranda arttıracak. Bu hafta Güneş de Aslan burcuna geçiş yapacak ve bir ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Güneş’in Aslan burcuna geçişi ile beraber bir ay boyunca odaklanacağınız konular fiziksel görünümünüz, yeni başlangıç ve atılımlar yapma isteğiniz, bireysel anlamda istek ve hedefleriniz olacaktır.Yaklaşık bir aydır koşulları ve şartları çok fazla isteğiniz doğrultusunda yönetemediniz. Şimdi ise koşullar tamamen sizin kontrolünüzde olacaktır. İsteklerinize ve hedeflerinize çok daha kolay ulaşabileceksiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.