Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Bu hafta Güneş/Plüton etkileşimi ile iş ve çalışma ortamınızda beklenmedik, ani ve sarsıcı gelişmeler meydana gelebilir. Kontrol dışı gelişen...

 

Bu hafta Güneş/Plüton etkileşimi ile iş ve çalışma ortamınızda beklenmedik, ani ve sarsıcı gelişmeler meydana gelebilir. Kontrol dışı gelişen olaylar dengenizi bozabilir.

Bu hafta sağlığınıza da ekstra dikkat etmenizde yarar var. Kemiklerinize, dişlerinize, cildinize özellikle özen gösterin. Birlikte çalıştığınız kişilerle tartışmamaya, ipleri koparacak raddeye gelmemeye özen gösterin. İşinizle ilgili fark yaratacak girişimlerde bulunmanız veya fark yaratacak şekilde iş yapmanız en az zararla atlatabileceğinize işaret etmektedir.Hafta boyunca her türlü takıntılardan, kuşkulardan, paranoyalardan uzak durun. Takıntı haline getirebileceğiniz konular belanıza dönüşebilir.

Bu konular özellikle iş ile ilgili konularda, insanlar iş yapış şekilleri ile ilgili olabilir. Fakat bunun yanı sıra psikolojik olarak sizi zorlayan, köşeye sıkıştıran konulardan arınmak, temizlenmek için de harika bir hafta olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.