Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Bu hafta Venüs İkizler burcuna geçiş yapacak ve 1 Ağustos tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Arkadaşlarınızdan, dostlarınızdan daha çok yarar...

 

Bu hafta Venüs İkizler burcuna geçiş yapacak ve 1 Ağustos tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Arkadaşlarınızdan, dostlarınızdan daha çok yarar ve destek görebileceksiniz. Yeni çevreler ve ortamlar içine girebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

Eğer yalnızsanız bu süreçte arkadaşlarınız sizler için çöpçatanlık yapabilirler. Bu dönem bir çok davet veya organizasyona dahil olabilir, yaşamın eğlenceli taraflarından daha çok yararlanabilirsiniz. Kısacası daha çok sosyal olacağınız bir süreç başlıyor ve iş yaşamından gelen gelirleriniz artmaya başlıyor. Bu hafta Merkür de Aslan burcuna geçiş yapacak ve 26 Temmuz tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Her türlü anlaşma, sözleşme, imza, ortaklık, seyahat planları yapmak ve iletişim trafiğinizi arttırmak için çok güzel bir süreç olacak. Bu hafta son olarak Oğlak burcunda Dolunay meydana gelecek arkadaşlar. İş ve çalışma ortamınıza ilişkin konular ön planda olacak. İşinizi, çalışma ortamınızı değiştirmek isteyebilirsiniz. Bunun yanı sıra bu Dolunay bir işin, projenin bitişi veya sonlanması anlamına da gelebilir.

Dolunay’dan hemen sonra diyet veya spora başlamak için harika etkiler altında olacaksınız. Sağlığınıza biraz dikkat! Özellikle dişlere, kemiklere, cilde ve böcek sokmalarına karşı dikkatli olun. Ay/Mars etkileşimi ile aniden ortaya çıkan bir sağlık durumuna işaret etmektedir. Bu tansiyon, dolaşım sistemi ile ilgili olabilir. Bu sağlık konusu illa kendinizle alakalı olmak zorunda değil. Yakın bir akrabanızın sağlık durumu olabilir ve belki de destek olmanız, refakatçi kalmanız gerekebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.