ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos

ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos

Sevgili Aslan'lar, her zaman söylediğimiz gibi 2018 yılı sizin için değişim, dönüşüm yılı olacak. Bu yıl attığınız adımlar, verdiğiniz kararlar,...

Sevgili Aslan'lar, her zaman söylediğimiz gibi 2018 yılı sizin için değişim, dönüşüm yılı olacak. Bu yıl attığınız adımlar, verdiğiniz kararlar, ulaştığınız farkındalıklar, hayatınızın bundan sonraki dönemi için baz teşkil ediyor. Sevgili Aslan'lar, geçen hafta burcunuzda yaşanan Tam Ay tutulması ve Dolunay’ın etkilerini tam olarak idrak etmeye başladığınızda 15 Şubatta karşıt burcunuzda bir Parçalı Güneş Tutulması yaşanacak. Bu ikinci tutulma da sizin için özellikle ilişki ve ortaklıklar ile ilgili yeni düzenlere işaret ediyor. İlerleyen haftalarda daha geniş olarak yer vereceğiz fakat şimdiden uyaralım dedik, tutulma mevsiminin başrol kahramanı olarak, her şeyin gönlünüzce olmasını diliyoruz. 

Bu hafta başında aşk ile ilgili konular sizi biraz zorlayabilir fakat bu hafta enerjinizi tam olarak da bu konudan alıyorsunuz. Hafta sonuna doğru duygularınız burada yoğunlaşır.

Aileniz ve yaşadığınız yer ile ilgili sizi mutlu eden olumlu gelişmeler ve şans bu hafta da yanınızda.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.