Arif Gülen’den örnek davranış

Arif Gülen’den örnek davranış

İşadamı Arif Gülen,  yol üzerinde bir aracın çarptığı yaralı köpeği trafiği durdurarak belediye ekiplerine gelmesine kadar başında bekledi.  Arif Gülen sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Bu gün tepeören/Sabiha gökçen yolunda yasadığım olayı sizl

2-169.jpg

Saat 08.00’dan saat 10.00 a kadar resimlerde göreceğiniz şanssız sevimli dostumuzun başında yine saat 08.10 dan itibaren haber verdiğim Tuzla Belediye ekiplerini bekledim.
Sevimli Dost bırakılmış ve bir araç çarpması sonucu ayakları kırılmış. Ben kenarda duran sevimli Dostu geç fark edip ileriden dönüp geldiğimde kenardaydı. Benden korktuğu için yolun ortasına kadar sürünerek geldi trafik akışının yoğun olduğu ana caddede Trafiği kesmek, gerekli önlemleri almak ve iki saat gelmeyen Belediye ekiplerini beklerken geçen yüzlerce araçtan sadece iki aracın durarak yardım etmek istemesi insanlığımızı sorgulayacağımız ve vurdumduymaz bir toplum olduğumuzu vicdanımda tescil ettirmesi açısından manidardı. “dedi.

KİMİ SORGULAMALI

Şimdi kimi sorgulamalı diye  sorun Arif Gülen, Sevimli Dostu Bırakanımı? Araçla çarpıp kaçanımı? Ona yardım etmek için Durmayanlarımı?
Ona yardım etmek için Durana yardım etmek gerekirken Trafik kesti diye korna çalanlarımı?
Yoksa topyekün gün geçtikçe nasırlaşan toplum yüreğimizi mi?!!!
Neyseki resimlerdede görüleceği üzere Mutlu Son. Sevimli Dost Tedavi edilmek ve daha sonra tarafımca sahiplenilmek üzere ekiplere teslim edildi. Takıp edip kendisine sahip çıkacağım..”dedi.

 

Haber:  Cengiz Akgün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.