ARDAFED ARDAHANLI GAZETECİLERLE BULUŞTU:    Tutuklu gazeteciler bırakılsın!

ARDAFED ARDAHANLI GAZETECİLERLE BULUŞTU: Tutuklu gazeteciler bırakılsın!

  'İstanbul ve Yurt Genelinde Güçlü Bir Ardahan Lobisi' için çalışmalarını sürdüren Ardahan Dernekler Federasyonu (ARDAFED), İstanbul’daki...

 

 

'İstanbul ve Yurt Genelinde Güçlü Bir Ardahan Lobisi' için çalışmalarını sürdüren Ardahan Dernekler Federasyonu (ARDAFED), İstanbul’daki Ardahanlı basın mensuplarını iftar yemeğinde ağırladı.

 

Ulusal ve yerel basın kuruluşlarında çalışan Ardahanlı basın mensuplarının davetli olduğu iftar organizasyonu, 3 Haziran Cumartesi akşamı Esenyurt’taki Euro Park Otel’de gerçekleşti. Oluşturulması hedeflenen “Güçlü Ardahan Birlikteliğinin konuşulduğu yemekte ARDAFED’in çalışmalarına ve hedeflerine ilişkin Ardahanlı basın mensuplarına bilgiler verildi, yapılacak çalışmalara destek sunmaları istendi. ARDAFED Genel Başkanı Fakir Yılmaz, Ardahanlıların birlikte hareket etmeleri halinde çok şey yapabileceğini söyledi. Hedeflenen Ardahan Lobisi için Ardahanlı basın mensuplarının vereceği desteğin önemine işaret eden Yılmaz, bunun gerçekleşmesi halinde Ardahan’ın ve Ardahanlıların yaşadığı sorunların çözümünün kolaylaşacağını söyledi.

ARDAFED’DEN TUTUKLU GAZETECİLERE MESAJ

Genel Başkan Fakir Yılmaz’ın ardından söz alan ARDAFED Başkanvekili Efkan Demir ise, ARDAFED’in yapmayı hedeflediği çalışmalara ilişkin hazırlanan raporun sunumunu yaptı. Konuşmasının başında hapisteki gazetecilere dikkat çeken Efkan Demir, şu anda 163 basın mensubunun cezaevinde olduğuna işaret ederek, “Böyle bir ortamda basın özgürlüğünden nasıl bahsedilebilir bunu takdirlerinize arz ediyorum. Bütün basın mensuplarının en kısa zamanda özgürlüklerine kavuşmalarını Federasyon olarak dilediğimizi belirtmek istiyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.