Arapçeşme’ye çok amaçlı kompleks

Arapçeşme’ye çok amaçlı kompleks

 ** Gebze Belediyesi’nin Arapçeşme Bilim, Kültür ve Spor Kompleksi 4 bin 953 metrekare alan üzerinde hızla yükseliyor.  Gebze’ye kazandırdığı...

 

** Gebze Belediyesi’nin Arapçeşme Bilim, Kültür ve Spor Kompleksi 4 bin 953 metrekare alan üzerinde hızla yükseliyor.

 

 

Gebze’ye kazandırdığı hizmetler ve projelerle ilçeye modern bir şehir kimliğine büründüren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’den Arapçeşme Mahallesi’ne çok yönlü kültür ve spor kompleksi projesi. Temeli mahalle sakinleri ve ilçe protokolünün katılımıyla dualar eşliğinde atılan Arapçeşme Bilim, Kültür ve Spor Kompleksi, bölgenin ihtiyaçları ve gelen talepler doğrultusunda projelendirilmişti. 

Toplam 4 bin 953 metrekare üzerine inşa edilen Arapçeşme Bilim, Kültür ve Spor Kompleksi’nde spor salonları, nikah salonu, kafeterya, kütüphane, ofisler, mescit, belediye hizmet birimleri, etüt odası, derslikler, oyun odası, bilgisayar laboratuarı ve GESMEK kurslarını barındıracak.

ÖZEL SPOR AKTİVİTELERİ

İçerisinde birçok hizmeti barındıran Arapçeşme Bilim, Kültür ve Spor Kompleksi’nde  özellikle bölgede yaşayan hanımların sportif faaliyetlerde yer almaları için özel spor salonları bulunuyor. Hanımlar böylece, uzman eğitmenler eşliğinde düzenlenecek sportif faaliyetlerden ücretsiz olarak yararlanabilecek.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Kaba inşaatı ve cephe imalatı tamamlanan Arapçeşme Bilim, Kültür ve Spor Kompleksi’nde ıslak hacim çalışmalarında son aşamaya gelindi. İnce işlik çalışmalarının başladığı komplekste çevre düzenleme çalışmalarına da başlandı. Çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini ifade eden yetkililer, inşa çalışmalarının belirlenen program dahilinde sürdüğü bilgisini verdi.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.