Anaç Çayırova’nın kanaat önderleriyle buluştu

Anaç Çayırova’nın kanaat önderleriyle buluştu

 CHP Çayırova Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Anaç Çayırova'da mahallelerde birlikte çalıştığı yol arkadaşları ile toplantıda bir araya gelerek...

 

CHP Çayırova Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Anaç Çayırova'da mahallelerde birlikte çalıştığı yol arkadaşları ile toplantıda bir araya gelerek hem durum değerlendirmesi yaptı, hem de çalışmalarından ve emeklerinden dolayı onlara teşekkür etti.

Çayırova ve her Mahallesinden belirleyici isimlerin bir araya geldiği bu toplantıya CHP'nin geçtiğimiz dönem Belediye başkan adayı olan Dr. Hamit Tandoğdu, Oruç Gökbulak, Ali Koç, Ali Sınırtaş, Kadir Altundaş,  STK ve Derneklerden, Erzincanlılar Dernek başkanı Ercan Dinler, Tokat Çayırlı Dernek başkanı Durmuş Kamışlı, Mehmet Ali Ocak, Kocaeli İşçi Evi başkanı Erdinç Yılmaz, birçok ilin köy dernek başkanları,  CHP’nin eski ve yeni meclis üyeleri aday adayları katıldı.

BELEDİYEYİ MUTLAKA ALACAĞIZ

Toplantıda bir Teşekkür konuşması yapan CHP Çayırova Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Mustafa Anaç çıktığı bu yolda kendisine verilen destek ve çabalardan çok mutlu olduğunu söyleyerek, "Biz Çayırova'da 89 ruhunu yaşama geçireceğiz. Yaşanılan süreç te budur. Şimdi Çayırova'nın her mahallesinden her kesimden siz insanlarımız CHP nin kazanması için çaba gösteriyor ve Belediyeyi halkın yöneteceği bir ilke imza atmak ve bunu başarmak için tüm yüreğinizi ortaya koyuyorsunuz. Bir mozaik olan Çayırova'da tüm renkler ile biz bu kenti mutlaka ama mutlaka alacağımıza inanıyoruz. Bu inanç hepimizin ortak çabası ile her geçen gün daha büyüyor ve Çayırovamızın her tarafına yayılıyor” dedi.

ÇAYIROVA'DA BİR DEVRİM YAPACAĞIZ

 

Halkın parasının yandaşlara değil doğrudan halka hizmet olarak geri döneceğini belirten Anaç, “Tüm çalışmalar halkımızın görüş ve düşüncesi alınarak yaşama geçirilecektir. Gençlerimizin görüşleri alınarak Kentimizde gençlik ve sorunları masaya yatırılacak çözüm ancak bu şekilde aşılacaktır. Kısacası biz Çayırova'da bir devrim yapacağız. Bu Devrimi tüm renkleri ile bir bütün olan Çayırova Halkımız ile başaracağız. Gösterdiğiniz ilgi, yaptığınız çalışmalara teşekkür ediyorum. Ve sizlere söz veriyorum ki başaracağız. Hep birlikte başaracağız. Bu duygular ile hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.