Altın ödüllü levrek şenliği 4 Mayıs’ta

Altın ödüllü levrek şenliği 4 Mayıs’ta

Turna Balığı ve Tatlı Su Levreği Şenliği Kocaeli Sportif Amatör Olta Balıkçılık ve Doğal Hayatı Koruma Derneği KAMADER 12. Geleneksel Turna Balığı ve Tatlısu Levreği şenliği düzenleyecek.

Turna Balığı ve Tatlı Su Levreği Şenliği Kocaeli Sportif Amatör Olta Balıkçılık ve Doğal Hayatı Koruma Derneği KAMADER 12. Geleneksel Turna Balığı ve Tatlısu Levreği şenliği düzenleyecek. Kocaeli Sportif Amatör Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği KAMADER ve Kandıra Belediyesi ile ortaklaşa yaz sezonu etkinlikleri çerçevesinde düzenleyeceği 12. Geleneksel Turna Balığı ve Tatlı Su Levreği Tutma Şenliği 04-05 Mayıs tarihlerinde yapılacak. Tarım ve Orman Bakanlığının İzni, Kültür Turizm Bakanlığı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Belediyesi, Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şube Başkanlığı, ABAF(Amatör Balıkçılık Federasyonu), Lider Gençlik İzcilik ve Spor Kulübü işbirliği ve birçok sponsor firmanın destekleriyle düzenlenecek olan yarışma Kandıra Kaymaz Ütük Göletinde gerçekleştirilecek.
DOYASIYA EĞLENCE
04 Mayıs Cumartesi günü organizasyon alanına gelen katılımcılar belirlenen alanlara kamp kuracaklar. Saat 19;00’da Sınırsız Eğlenceler ve çocuklara yönelik kültürel oyunlar başlayacak. Lider Gençlik İzci kulübünün gösterileri ile sabaha kadar yanacak büyük kamp ateşi saat 20;00’de yakılacaktır. Kartepe Çocuk Mehteran Takımının sunumu ve Kandıra’ya özgü  klarnet dinletisi  eşliğinde özellikle çocuklara yönelik halat çekme çuval yarışı yumurta yarışı elma yeme yarışması, altın ödüllü yoğurt yeme yarışması gibi kültürel oyunlar ile birlikte amatör balıkçılığa ait sinevizyon gösterisi ve keyifli sohbetlerin olacağı etkinliğe Kocaeli ve ülke genelinden çok sayıda yarışmacı ve misafirlerin aileleri ile birlikte katılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.