Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Bu hafta Güneş/Plüton etkileşimi ile öncelikle sağlık diyoruz. Migren, panik atak, çarpıntı ve bilimum psikolojik kökenli rahatsızlıklarınız...

 

Bu hafta Güneş/Plüton etkileşimi ile öncelikle sağlık diyoruz. Migren, panik atak, çarpıntı ve bilimum psikolojik kökenli rahatsızlıklarınız tetiklenebilir. Bunun yanı sıra özellikle uğraştığınız işinizle ilgili iletişim sıkıntıları, problemleri gündeme gelebilir.

Postalar karışabilir, iletişim ağında problemler meydana gelebilir. Bu hafta işinizle ilgili önemli bir krizi çözmeniz gerekebilir. Bunun çözümü de olaylara dışarıdan farklı bir gözle bakmak ve farklı bir çözüm yolu üretmekten geçmektedir. Bunu yapabilirseniz minimum zararla geçiştirebilirsiniz. İşiniz, iş yapış şekliniz ile ilgili değişik, farklı tarzda yaklaşımlara da açık olmanızda yarar var.

Hafta boyunca kardeşler, kuzenler, yakın çevreniz, komşularınızla olan iletişimde kelimeleri nasıl kullandığınıza dikkat etmenizde fayda var. Kendinizi birden amansız bir tartışmanın ortasında bulabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.