Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Bu hafta Venüs İkizler burcuna geçiş yapacak ve 1 Ağustos tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Maddi olarak daha güçlenmeye başlayacak ve daha...

 

Bu hafta Venüs İkizler burcuna geçiş yapacak ve 1 Ağustos tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Maddi olarak daha güçlenmeye başlayacak ve daha rahat para kazanmaya başlayabileceksiniz. Bu süreçte eşinizin veya ortağınızın maddi olanaklarından daha rahat yararlanabileceksiniz.

Bunun yanı sıra ortaklaşa işlerden elde ettiğiniz gelirlerinizde artmaya başlayabilecek. Bu dönemde şirket kurabilir, kredi çekebilir, banka ile önemli işlerinizi halledebilir, primler, burslar…vb konularda destekler ve yardımlar alabilirsiniz. Mirasla ilgili konularda da destekleyici etkiler söz konusu olacaktır. Yalnız özel hayatınızda, ilişkilerinizde krizler söz konusu dikkatli olmanızda yarar var. Bu hafta Merkür de Aslan burcuna geçiş yapacak ve 26 Temmuz tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda daha fazla bilgi ve iletişim trafiğiniz artmaya başlıyor. İşle ilgili toplantılar görüşmeler sık sık meydana gelebilir, yeni iş teklifleri ile de karşılaşabilirsiniz. Bu hafta son olarak Oğlak burcunda Dolunay meydana gelecek arkadaşlar. 3. evinizde gerçekleşecek olan bu Dolunay ile birlikte seyahate çıkabilir, web sitesi açabilir, blog ile ilgilenebilir, iletişimle ilgili bir takım konularda sorumluluklar alabilirsiniz.

Bu Dolunay genel anlamda keyifli geçecektir. Özellikle yakın çevrenizle ilişkilerinizi düzenlemek için de destekleyici olabilir. Önemli iş anlaşmaları, sözleşmeleri imzalamak için güzel etkileri söz konusu olacak. Ay/Mars etkileşimi ile birlikte çalıştığınız kimselerle duygusal çatışmalara girebilirsiniz. İş ortamınızda radikal bir takım değişiklikler söz konusu olabilir. Bu hafta sağlığınıza özellikle dikkat etmelisiniz. Tansiyonunuza, kan dolaşım sisteminize dikkat edin. Duygu durumunuzu kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.