AK Parti’den 47 bin haneye ziyaret

AK Parti’den 47 bin haneye ziyaret

Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve yönetimi Arefe günü başlatılan Komşumu Ziyaret Ediyorum' projesiyle üç günde tüm aktif yönetim kurulu üyelerinin 30’ar komşu ve mahalle ziyaretiyle 6000 (altıbin) hane ziyareti yaparak bugüne kadar toplamda birebir 47 bin hane ziyareti yaptı.

Seçime sayılı günler kala Ak Parti Gebze seçim çalışmalarını hızlandırdı. Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve yönetimi Arefe günü başlatılan Komşumu Ziyaret Ediyorum' projesiyle üç günde tüm aktif yönetim kurulu üyelerinin 30’ar komşu ve mahalle ziyaretiyle 6000 hane ziyareti yaparak bugüne kadar toplamda birebir 47 bin hane ziyareti gerçekleştirdi.

Ak Parti Gebze ilçe Başkanı Recep Kaya yaptığı açıklamada, ‘’ Mübarek Ramazan ayı ilk günü itibariyle Komşumu Ziyaret Ediyorum ve Mahallemi Ziyaret ediyorum' projelerimizi birlikte yürütüyoruz. Mahallemi Ziyaret Ediyorum çalışmasıyla tüm mahallelerde her gün toplamda 2000 hane ziyareti yapıyoruz.

KAYA: ULAŞILMADIK HANE KALMAYACAK
Şu ana kadar toplamda 47.000 hane ziyareti gerçekleştirdik. Seçim sonuna kadar ulaşılmadık hane kalmayacak. Bununla birlikte Belediye Başkanımız ve Adayımız Zinnur Büyükgöz, Meclis üyelerimiz, Ana kademe Gençlik ve Kadın kolları teşkilat kademelerimizle tüm esnaflarımızı ziyaret ediyor Milletvekillerimizin de katılımıyla dernek ve tüm STK’larımızı ziyaret ederek Hasbihal etmeye projelerimizi anlatmaya devam ediyoruz. Diğer yandan kırsal mahallelerimizde ziyaretlerimizde aralıksız devam ediyor
Hedefimiz Belediyeyi en yüksek oran ve en fazla Meclis üyesi kazanarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a en yüksek desteği sağlamaktır bunu başaracağımıza tüm ekibimizle birlikte inanıyoruz.’’ Dedi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.