AK Parti Kocaeli İl Başkanı Talus, “Kocaeli Tarih Yazdı”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Talus, “Kocaeli Tarih Yazdı”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen Büyük Kocaeli Mitingi'nin ardından, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, “Kocaeli tarih yazdı” ifadelerini kullandı.

31 Mart 2024 'te gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli'de son mitingini gerçekleştirdi. Günlerdir hazırlanılan miting sonrasında bir paylaşımda bulunan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, mitinge gösterilen yoğun ilgi ve katılımdan dolayı duymuş olduğu memnuniyeti dile getirerek “ Kocaeli tarih yazdı” ifadelerini kullandı.

TEŞEKKÜRLER KOCAELİ

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, yapmış olduğu paylaşımda “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ilk kez ağırladığımız Kocaeli Kongre Merkezi Miting Alanında Kocaeli yine tarih yazdı. Resmi rakamlara göre 85 bin, alana sığmayanlarla daha da fazlası bir kalabalıkla Türkiye Yüzyılı Liderimizi ağırladık. Bu birlik, bu beraberlik, bu coşku bizlere yeni bir seçim zaferinin habercisi olacak inşallah. Çünkü biz, milletimizi gerçekten seviyoruz. Çünkü biz, gerçekten hizmet ediyoruz, gerçekten çalışıyoruz. Teşekkürler Kocaeli”

Kaynak:Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.