‘Adnan Köşker örnek başkandır’

‘Adnan Köşker örnek başkandır’

 AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i çok başarılı bulduğunu belirterek, “Adnan başkanı ne zaman...

 

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i çok başarılı bulduğunu belirterek, “Adnan başkanı ne zaman telefonla arasam makamında bulamıyorum. Çünkü sürekli halkın içindedir.  Ye bir mahallede veya bir dernek ziyaretinde, iftarda, sahurda sürekli halkın içinde. AK Parti’nin örnek belediye başkanı profili budur.”dedi.

SON KARAR GENEL MERKEZİN

Gazetemizin sorularını yanıtlayan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, Kocaeli bölgesinde mevcut belediye başkanlarının yıpratılmasını asla izin vermeyeceklerini belirterek, “Şuan görevde olan başkanlarımızın her ne şekilde olursa olsun yıpratılmasına izin vermeyiz. Son güne kadar görevlerinin başındadırlar. Kimin aday olacağına ise bir genel merkez karar verecek. Onun öncesinde ise anket daha sonra parti içinde temayül yoklaması yapacağız. Milletvekillerimize,  teşkilatımıza soracağız. Sonra tüm elde ettiğimiz sonuçları genel merkeze göndereceğiz. Son kararı genel başkanımız verecek. Genel merkez karneye bakacak ve ona göre mevcut belediye başkanlarına ya tamam ya da devam diyecek.”diye konuştu.

 

SABAHLARA KADAR ÇALIŞIYOR

 

Gebze Belediyesi’ni başarılı olarak bulduğunu söyleyen İl Başkanı Mahmut Civelek sözlerini şöyle sürdürdü, “Gebze’de iyi işler yapılıyor. Belediye Başkanımız Adnan Köşker bu anlamda çok başarılı. Kendisine telefon ettiğim zaman ya mahallelerde veya dernek ziyaretinde, iftarda, sahurda. Makamında oturan birisi değil. Sürekli halkın içindedir. Evine bile sabah saatlerinde gittiğini biliyoruz. Bu anlamda Adnan Köşker AK Parti’nin halkın içinde belediye başkanı profiline en iyi örnektir. Kendisiyle ilgili olarak ortaya atılan söylentileri ciddiye almıyoruz tüm bunlar belirli odakların ortaya attığı dedikodudan ibarettir. Kaldı ki bu ülke de savcı, hakim, hukuk var. Biz başkanımızın her anlamda yanındayız.”dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.