ADD köy okullarında çalışıyor

ADD köy okullarında çalışıyor

Atatürkçü Düşünce Derneği Kocaeli Şubesi çalışmalarına köy okullarında da devam ediyor.

Konuyla ilgili olarak ADD’den yapılan açıklamada şunlar ifade edildi, “Geleceğimiz olan çocuklarımızın Ata’ları ile buluşturma projelerimiz kapsamında seçtiğimiz pilot okullardan birisi olan Suadiye Barbaros İlköğretim Okulu’nda, onarım ve iyileştirme faaliyetimizin ilk etabını tamamlamış bulunuyoruz.

Suadiye Barbaros İlköğretim Okulu yeni atanan idealist ve özverili müdürü Sedat Sadık Tezcan’ın girişimleri doğrultusunda başlatılan çalışmada okulun eksikleri belirlenmiştir. Okulu’un eksiklerinden birisi olan Atatürk Büstü, ADD Kocaeli Şubesi ve iş insanı Ulaş Erenkaya işbirliği ile tamamlamıştır.
Şubemizin pilot köy okullarından, Suadiye Barbaros İlköğretim Okulu’nun eksiklerinden “ kütüphane ” ve “ zekâ oyunları sınıfı ” için de şubemiz harekete geçerek etaplar halinde bu eksiklikleri gidermek adına çalışmalarına devam etmektedir.

 

ATATÜRK İLE BULUŞTURUYORUZ

ADD Kocaeli Şubesi olarak görüyoruz ki içinde bulunduğumuz dönem bizlere, Cumhuriyet ve Atatürk sevgisi besleyen her bireye ulaşma görevi veriyor. Şubemiz hedef edindiği bu amaç doğrultusunda, köy okullarında ücretsiz olarak dağıtılmak adına binlerce Nutuk ve Atatürk’lü boyama kitap hazırlamıştır. Amacımız yeni nesli Atatürk ile buluşturup topluma, Atatürkçü ilke ve devrimlerle donatılmış bireyler kazandırmaktır.

Atatürkçü Düşünce Derneği Kocaeli Şubesi yakın zamanda ezber bozan, çözüme yönelik işlevsel ve Kemalist eylemlerine devam edecektir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.