7 kişiyi rehin alan İbrahim Yeşil Kim? Ne iş yapıyor? Neden eylem yapıyor

7 kişiyi rehin alan İbrahim Yeşil Kim? Ne iş yapıyor? Neden eylem yapıyor

Gebze'de kurulu bulunan P&G fabrikasını basarak, saatler süren eylemi gerçekleştiren şüphelinin kimliği belirlendi. İbrahim Yeşil isimli eylemci, pek çok kişi tarafından da merak edilerek araştırılıyor. Peki, eylemi gerçekleştiren İbrahim Yeşil kimdir? İbrahim Yeşil işçileri neden rehin aldı? Ne iş yapıyor? İşte detaylar

Gebze'de kurulu bulunan P&G fabrikasını basarak, 7 işçiyi rehin alan İbrahim Yeşil, pek çok kişi tarafından merak edilerek İbrahim Yeşil kimdir? İbrahim Yeşil neden eylem yapıyor?, İbrahim Yeşil neden işçileri rehin aldı? Gibi kelimeler ile araştırılıyor. İşte, fabrika çalışanlarını rehin alan İbrahim Yeşil'e ait tüm detaylar.

İBRAHİM YEŞİL KİMDİR?

Gebze İlçesinde kurulu bulunan P&G fabrikasına tel örgüleri aşarak giren ve 7 kişiyi rehin alan İbrahim Yeşil'in, Gebze İlçesinde ikamet ettiği ve yapı dekorasyon işleri ile uğraştığı öğrenildi Yeşil'in olayı gerçekleştirdiği fabrikada da 4 yıl önce taşeron olarak iş aldığı ve çalıştığı öğrenildi.

İBRAHİM YEŞİL NE YAPTI?

P&G fabrikasına tel örgülerden atlayarak giren, elindeki silah ve üzerinde bulunduğu ileri sürülen düzenek ile 7 işçiyi rehin alan İbrahim Yeşil, Gazze'ye yardım götütülebilmesi için Vefa sınır kapısının açılmasını talep etti.

Kaynak:Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.