6’ncı Çınar Çocuk Evi’nin temeli atıldı

6’ncı Çınar Çocuk Evi’nin temeli atıldı

EMCO İnşaat’ın sahibi Ertuğrul Kolaylı’nın bağışıyla kazandırılacak olan 6’ncı Çınar Çocuk Evi’nin temeli atıldı. Şirintepe Mahallesine kazandırılacak Çınar Çocuk Evi’nin temel atma töreni öncesinde Başkan Hürriyet EMCO İnşaat’ın sahibi Ertuğrul Kolaylı’ya plaket ve çiçek takdiminde bulundu. Protokol konuşmaları ve hediye takdimi sonrasında ise Şirintepe Camii İmamı Aziz Ekşi tarafından temel atma işlemi öncesinde dua okundu.

Programa İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yanı sıra CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, EMCO İnşaatın sahibi Ertuğrul Kolaylı, Şirintepe Mahalle Muhtarı Aydın Doğan, İzmit Belediyeci Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BİZİM İÇİN BÜYÜK BİR MUTLULUK KAYNAĞI

Temel atma töreninde konuşan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet şu ifadeleri kullandı; “Bugün, Şirintepe Mahallesi’mizde Ekopark’ımızın tam göbeğinde, çok özel bir anı birlikte paylaşmak üzere sizlerle bir aradayız. Çok yakında minik kalplerin sevgiyle atacağı, yeni bir eğitim yuvası olacak Şirintepe Çınar Çocuk Evinin temelini atıyoruz bugün. İzmit Belediyesi olarak, çocuklarımıza yönelik yatırımlarımızla, onların daha aydınlık bir geleceğe adım atmalarını sağlamak bizim için her zaman büyük bir mutluluk kaynağı oldu.’’dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.