4 milyonluk malzeme çalmışlardı! 7 şüpheli tutuklandı

4 milyonluk malzeme çalmışlardı! 7 şüpheli tutuklandı

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından, yaklaşık 2 ayda 6 iş yerine girerek 4 milyon değerinde malzeme çalan 7 kişilik çete çökertildi. Olayla ilgili adliyeye sevk edilen şüphelilerin tamamı tutuklandı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğ'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Gebze ve Çayırova İlçelerinde 01 Aralık 2023 ile 02 Şubat 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen biri jandarma bölgesi olmak üzere 6 ayrı hırsızlık olayı ile ilgili çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda, bu iş yeri ve kurumlardan 4 milyon TL değerinde gıra, ve elektronik malzeme ile otomobil lastiği çaldıkları tespit edilen 7 kişilik çete çökertildi.

TUTUKLANDILAR

İstanbul'dan hırsızlık için Kocaeli'ne geldikleri belirlenen şüpheliler, 02 Şubat 2024 günü yine hırsızlık amacıyla geldikleri Gebze İlçesi Tır garajında dolaştıkları esnada, takipte olan emniyet güçleri tarafından yakalandı. Şahısların üzerlerinden ve kullandıları ikiz plaka araçta, demir kesme makası, pense, eldiven gibi malzemeler ele geçirildi. İstanbul'da benzer hırsızlık olaylarına karıştıkları da tespit edilen şüpheliler, tamamlanan işlemleri sonrası sevk edildikleri adli merciler tarafından tutuklandı.

Kaynak:Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.