4 Mevsim Kocaeli Fotoğraf Yarışması

4 Mevsim Kocaeli Fotoğraf Yarışması

  Büyükşehir Belediyesi tarafından 4 Mevsim Kocaeli IX. Ulusal Fotoğraf Yarışması düzenleniyor. Fotoğraf sanatı aracılığı ile 12 ilçesiyle...

 

 

Büyükşehir Belediyesi tarafından 4 Mevsim Kocaeli IX. Ulusal Fotoğraf Yarışması düzenleniyor. Fotoğraf sanatı aracılığı ile 12 ilçesiyle birlikte Kocaeli’nin doğal, tarihi, turistik, sosyal ve kültürel öğelerini belgeleyerek; kentimizin tanınmasını sağlamak, kente ait bir görsel bellek oluşturmak ve fotoğraf sanatına katkıda bulunulması hedefleniyor. Kocaelili olma bilincini vurgulamak amacıyla dokuzuncu kez düzenlenen 4 Mevsim Kocaeli Ulusal Fotoğraf Yarışması’na 16 Kasım 2018 Cuma Saat 23.55’e kadar başvurular devam ediyor. Fotoğraf sanatıyla Kocaeli’nin bilinmeyen birçok köşesi, halkın gözünden çıkan fotoğraflarla yarışacak.  Dereceye giren fotoğraflar 17-19 Kasım günlerinde seçici kurul tarafından belirlenecek.

 Yarışmaya katılım http://4mevsim.kocaeli.bel.tr adresinden dijital ortamda ve JPEG formatında yapılacak. 0262 311 59 00(2375) numaradan da bilgi edinilebilecek yarışmaya dair tüm bilgiler http://4mevsim.kocaeli.bel.tr web sayfasında yer almakta. Son katılım tarihi 16 Kasım 2018 olan yarışmanın seçici kurulu 17-18-19 Kasım tarihlerinde dereceye giren fotoğrafları belirleyecek. 20 Kasım’da sonuç bildirgesi yayınlanarak 14 Aralık tarihinde fotoğrafların sergilenmesi ve ödül töreni düzenlenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.