20 otobüs için 2 milyon 864 bin Euro

20 otobüs için 2 milyon 864 bin Euro

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi daha önce alınan ve engellilerin kullanımına uygun olmayan belediye otobüslerinin yerine kullanılmak üzere alacağı...

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi daha önce alınan ve engellilerin kullanımına uygun olmayan belediye otobüslerinin yerine kullanılmak üzere alacağı 20 otobüs için alım ihalesi yapmıştı. İhale Otokar firmasına verildi. 5 firmanın katıldığı ihalede en düşük fiyatı İndeks MINSK ortaklığı vermesine rağmen evrak eksikliği nedeni ile ortaklıktan sonra en düşük teklifi veren Otokar firması ihaleyi aldı. Otokar 20 otobüs için 2 milyon 864 bin Euro teklif vermişti. 


2,5 AY SONRA TESLİM EDİLECEK

12 metre, körüklü ve engelliye uygun olan 20 otobüsün ihalesine Mercedes-Benz, Otokar, Temsa, Karsan ve İndeks-MINSK otomobil ortaklığı teklif vermişti. Mercedes-Benz 4 milyon 245 bin Euro, Otokar 2 milyon 864 bin Euro, Temsa 2 milyon 974 bin Euro, Karsan 3 milyon 328 bin Euro, İndeks-MINSK Otomobil ortaklığı 2 milyon 575 bin Euro teklif etmişti. İhale komisyonu firmaların dosyalarında yaptığı incelemede İndeks ve MINSK ortaklığının evraklarının eksik olması nedeni ile en düşük fiyatı vermelerine rağmen ihale verilmedi. Araçların 2,5 ay içinde teslim etmesi bekleniyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.