1 milyar TL civarında  kamulaştırma yapmışız

1 milyar TL civarında kamulaştırma yapmışız

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz tarafından Arapçeşme Bilim Sanat Merkezi salonunda düzenlenen kent buluşmalarının son konukları Kars, Ardahan, Iğdır İlleri Kültür ve Dayanışma Derneği ile Gebze Trabzonlular Derneği üyeleri oldu.

Görev aldığı 4.5 yıllık dönem içerisinde Gebze’ye kazandırdığı proje ve hizmetleri konuklarıyla paylaşan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Bu kardeşinize 2019’da görev verdiniz, bu kenti bizim adımıza yönetin, bizim hassasiyetimizle hizmet edin dediniz. Bizler de bu hassasiyeti kalbimize nakşederek yola çıktık.

Öncelikle 1 Milyar Lira civarında kamulaştırma yapmışız. 42 okulun kamulaştırma sorununu çözmüş ve İlçe Milli Eğitim’e teslim etmişiz. Diğer taraftan 24 camiinin mülkiyet sorununu çözmüşüz. Hepinizin yakinen konuştuğu bir diğer sorun olan Çoban Mustafa Paşa Camii yanında bulunan ve otopark olarak kullanılan arazi. Orayı da kamulaştırmış ve bu kente 8 tane sağlık tesisinin mülkiyet sorununu çözmüşüz. Bizler geçmişe dair ne sorun varsa onların üzerine gitmiş ve temizlemeye devam etmişiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.