Arabalı vapur iskeleye çarptı

Arabalı vapur iskeleye çarptı

Balıkesir'in Marmara İlçesi’nde GESTAŞ’a ait bir arabalı vapur, saat 06.30 sıralarında yanaşmak istediği Marmara iskelesine çarptı. Olayda, içerisinde...

Balıkesir'in Marmara İlçesi’nde GESTAŞ’a ait bir arabalı vapur, saat 06.30 sıralarında yanaşmak istediği Marmara iskelesine çarptı. Olayda, içerisinde yaklaşık 80 yolcu ile 15 aracın bulunduğu vapurda panik yaşandı. İskele ise çarpmanın etkisiyle zarar gördü.

Balıkesir’in Marmara İlçesi’nde ‘Çanakkale’ feribotu bu sabah yanaşmak için manevra yaparken iskeleye çarptı. Kazada can kaybı ve yaralanan olmazken, iskelede bekleyenler büyük panik yaşandı.

Olay bu sabah Marmara Adası iskelesinde meydana geldi. ‘Çanakkale’ feribotu bu sabah saat 06.00’da Avşa Adası’ndan 80’e yakın yolcu ve 15 araç alıp saat 06.30 sıralarında Marmara Adası’na geldi. Buradan da araç ve yolcu almak için manevra yapan ‘Çanakkale’ feribotu henüz bilinmeyen nedenle hızla iskeleye çarptı.

İskelede feribotu bekleyen araç sürücüleri ve yolcular panik halinde kaçıştı. Kazada şans eseri ölen ve yaralanan olmazken iskelede ve feribotta büyük hasar meydana geldi. Sefer iptal olurken yolcular tahliye edildi.  Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Araç ve yolcu taşımacılığı yapan ‘Çanakkale’ feribotu, saat 06.00’da Avşa Adası’ndan araç ve yolcularını aldıktan sonra Marmara Adası İskelesi ve Balıklı İskelesi’ne de uğradıktan sonra Erdek’e gidiyordu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak : SÖZCÜ


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.