Zor uyuttuğu kızını uyandırmaya çalışınca acı gerçeği öğrendi

Zor uyuttuğu kızını uyandırmaya çalışınca acı gerçeği öğrendi

Saatler geçmesine rağmen minik bebek Anya hala uyanmadı. Gerçekten de çok tuhaftı. Çünkü Anya en küçük bir seste uyanırdı.Bebek uyutmanın ne kadar...

Saatler geçmesine rağmen minik bebek Anya hala uyanmadı. Gerçekten de çok tuhaftı. Çünkü Anya en küçük bir seste uyanırdı.

Bebek uyutmanın ne kadar zor olduğunu herkes bilir. Birçok anne bebeğini uyutmak için saatlerce ninni söyler.

Alexandra Metelkina ismindeki Rus annenin bir gün bebeğini hızlıca uyuttu. Altı aylık kızının bir anda uyumasına kendisi bile şaşırdı. Ancak bunun ileride başlarına nasıl bir bela açacağından habersizdi.

Bir süre sonra Alexandra kızının uyanmadığını farketti. Kızını kendisi uyandırmaya çalışsa da kızı uyanmıyordu. Panikledi ve hemen ambulans çağırdı.

Hastanede herkes şaşkındı. Doktorlar da Anya'yı uyandıramadılar. Bebek hayattaydı ve komada da değildi. Küçük kız sadece derin bir uykudaydı.

anks

Kızın uykusu bir hafta devam etti. The Sun'ın belirtiğine göre bir haftanın ardından küçük kız hiçbir şey olmamış gibi birden uyanmış.

Bebeğe testler yapılsa da sorunun ne olduğu anlaşılamadı.

Anya taburcu edildikten sonra Alexandra kızını eve götürdü. Ertesi gün yine aynı şey oldu. Alexandra kızını uyandıramadı. Ne kadar denese de kızı uyanmıyordu.

Bu olay belli aralıklarla gerçekleşmeye devam etti. Bazen Anya haftalarca bir şey yemeden ve içmeden uyumaya devam etti. Uyandığında ise vücudu açık kırmızı renkte oluyor, vücut ısısı düşüyor ve ateşi çıkıyordu.

Anya'nın rahatsızlığına hala bir teşhis koyulamadı. Doktorlar belirtilerin ‘Uyuyan güzel sendromu' olarak da bilinen Kleine-Levin sendromuna benzediğini düşünüyor.

Anya şimdi 19 aylık ve kendisine birçok tedavi uygulandı. Ancak hiçbirine cevap vermedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak:SÖZCÜ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.