ZOR MAÇ OLACAK

ZOR MAÇ OLACAK

 Kocaelispor Teknik Direktörü Galip Gündoğdu, antrenman öncesinde açıklamalarda bulundu. Öncelikle deplasmanda 1-0 kazandıkları Osmaniyespor maçını...

 

Kocaelispor Teknik Direktörü Galip Gündoğdu, antrenman öncesinde açıklamalarda bulundu. Öncelikle deplasmanda 1-0 kazandıkları Osmaniyespor maçını değerlendiren Gündoğdu,  “Maçın zor olacağını bekliyorduk, özellikle hava şartları bizi çok etkiledi. Futbolcular ilk 10-15 dakika hava şartları ile savaştı, sonrasında da maça adapte olduk. İlk dakikalarda maç dengeli geçti, direkten dönen bir topumuz oldu o kadar.  Firikik atışından Burak Süleyman’ın tamamen kişisel becerisiyle güzel bir vuruş sonrası bizi 1-0 öne geçirdi. İkinci yarı da beklediğimiz gibi oldu. Rakibimiz bizim üstümüzde baskı kurmaya çalıştı, yüksek toplarla etkili olmayı denediler. Biz de ileride şans yakaladık, final paslarını ya da vuruşlarını yapabilsek oyun farklı olabilirdi. Tabi gol yeme ihtimalimiz de vardı, o tip bir durumda da oyun daha da farklı olurdu.  Ama biz çok iyi bir mücadele örneği gösterdik.” dedi.

 

RAHATLIKLA FORMAYI VERİRİM

 

Osmaniyespor maçında cezası nedeniyle forma giyemeyen, Payasspor maçıyla birlikte kadroya dönecek olan Kadir Öge’nin de gelmesiyle savunmada alternatifi çoğalan Gündoğdu, bu konuda çok şanslı olduğunu belirterek, “Savunma konusunda çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum, daha az forma şansı bulan Onur dahil bütün oyuncularım çok formda, rahatlıkla formayı verebilirim. Cumartesi günkü Payasspor maçına henüz karar vermiş değiliz savunma için, cumartesi günü karar vereceğiz buna. Payasspor maçı da çok zor olacak. Çok çetin mücadeleler olacak, onlar da Osmaniyespor gibi düşmeme mücadelesi veriyorlar. Akıllı olup hırsına yenilmeyen takım bunu başarır, bizde de bu güç ve moral var” ifadelerini kullandı.  

 

YEMEZSEK ZATEN ATARIZ

 

Tecrübeli teknik adam gol yemezlerse bir şekilde gol attıklarını belirterek, “Ligi maç maç değerlendiriyoruz, ben Payasspor maçı sonrasını henüz düşünmüyorum. Önce Payasspor’u mağlup edip 32 olan puanımızı 35 yapma düşüncesindeyiz. Tabi önce galibiyet olmazsa yenemiyorsan yenilmeyeceksin mantığı ile hareket edeceğiz. Zaten bizim takımımız gol atar, yemediğimiz maçlarda sıkıntı yaşamayız. Ligde alt ya da üst sıradakilerle kimlerle yaparsak yapalım artık çok zor maçlar olacak. Önemli olan sonuca gitmek, bazıları gitmiş onlar üst sıralarda bazıları gidemediği için alt sıralarda. Grupta çok denk takım var” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.