Zirve yarışı kızıştı

Zirve yarışı kızıştı

Birinci Amatör Küme B ve D Grubunda hafta içi mesaisinde puan mücadelesi devam ederken iki grubun lideri sahalarında konuk ettikleri rakipleri karşısında puan kaybedince rakipleri kazandıkları puanlarla zirveye bir adım daha yaklaştı

DENİZLİKÖYÜ KAZANDI

Birinci Amatör Küme B Grubunda lider Dilovası Belediyespor sahasında ağırladığı Hisareynspor karşısında 1-1 beraberlikle ayrılınca şampiyonluk yolunda çok önemli iki puan kaybetti. Gebze Denizliköyüspor sahasında konuk ettiği Uzuntarla Belediyespor’u 3-1 mağlup ederek lider Dilovası Belediyespor ile puanlarını eşitledi. Kullarspor sahasında konuk ettiği Kocaeli 1937 Sekaspor’u 8-0 gibi farklı bir sonuçla mağlup ederken Cephanelik Stadı’nda Bekirpaşa Başaranspor ile Çamçukurspor arasındaki mücadeleyi konuk ekip Çamçukuspor 4-3 kazanmayı başardı. Hafta içi mesaisinde alınan sonuçların ardından B grubunda zirve yarışı yeniden heyecanlandı.

 

YUVACIK CEPTEN YEDİ

 

Birinci Amatör Küme D grubunda lider Yuvacıkspor sahasında konuk ettiği Alikahya Belediyespor ile 1-1 berabere kalınca şampiyonluk yarışında önemli iki puan kaybetti. İkinci sırada olan Seka Doğanspor Vinsan Tesisleri’nde karşılaştığı İzmit Sanayispor’u 1-0 mağlup ederek aradaki puan farkını azalttı. Körfez Esentepe Stadı’nda ev sahibi Körfez Esenspor rakibi Gölcük Asarköyspor ile 2-2 berabere kalınca iki takım birer puanı paylaştı. Uzunçiftlikspor ile Gebze Kirazpınarspor arasında Arslanbey Stadı’nda oynanan mücadele 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Birinci Amatör Küme’de hafta sonunda oynanacak müsabakalarla heyecan aralıksız devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.