Zinnur Büyükgöz iyi kopyacı!

Zinnur Büyükgöz iyi kopyacı!

CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Hürriyet ve Yavuz Selim’de “önce tapu” verip sonra yapılaşma vaat eden AKP Gebze adayı Zinnur Büyükgöz’ün “iyi kopyacı” olduğunu öne sürdü. Dursun da Büyükgöz’ü “telif hakkı hırsızı” diye suçladı

Bir süre önce AKP Gebze İlçe Teşkilatı’nda gerçekleşen basın toplantısında tapu sorununu sürdüğü Hürriyet ve Yavuz Selim’de halka önce tapularının verilip ardından yapılaşmaya yöneleceğini söyleyen ancak nasıl verileceğine dair detaya girmeyen AKP Gebze Belediye Başkan adayı Zinnur Büyükgöz’e tepki CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz’dan geldi. Yılmaz, İYİ Parti Gebze İlçe’yi ziyaretlerinde konuya dair şunları söyledi:

HALKI MÜŞTERİ KENDİLERİNİ PATRON GÖRÜYORLAR

“Zinnur Büyükgöz, dersine iyi çalışmış. Ama iyi üniversite hayatı yok, iyi kopyacı olmuş. Recep Başkan’ın tapu sorunlarıyla ilgili yedi yıl önce başlattığı çalışma vardı. Teşkilat olarak arkasında durduk.

Onların (AKP’lilerin) samimiyeti yoktur. O bölgelerde yaşayanların tapularını verme durumu yok. Halkı müşteri, kendilerini patron görüyorlar.

Başkanımızla hep şunu söyledik. Yıllardır sırtını halka dönmüş bir belediye var. Belediyenin halkla barıştığı bir belediyeciliği inşa etmeye mecburuz.”

BANA AİT SÖYLEMLERİ KULLANIYOR

Millet İttifakı’nın Gebze Belediye Başkan adayı Avukat Recep Dursun ise Büyükgöz’ü “hırsızlık” ile suçladı. Dursun şunları söyledi: “Zinnur Büyükgöz hırsızlık yapıyor. Ben buna hırsızlık diyorum, yaptığı hırsızlıktır. ‘Telif hakkı’ bana ait olan söylemleri kullanıyor.

“SATACAĞIZ” DEDİĞİNİZDE OLMAZ

Bana ait olanı kullanmış ama içini doldurmamış. Oradaki vatandaş sorsa; ‘Tamam, önce tapu. Nasıl vereceksin. Parayla mı?’ diyecek olsa onun cevabını veremez. Çünkü onun beyninde ve bünyesinde ikinci aşama yok. Sadece, ‘Tapu vereceğiz’ ifadesi yetmiyor. Oradaki insanları müşteri görüp, ‘Satacağız’ dediğiniz anda bu iş olmaz. Onun için vicdanen şunu söylüyoruz. Önce tapular verilecek.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.