Zeytinoğlu Türk Meksika İş Konseyinde

Zeytinoğlu Türk Meksika İş Konseyinde

       Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Meksika Dışişleri Bakanı   H..E. Jose Antonio Meade Kuribrena  ...

 

 

     Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Meksika Dışişleri Bakanı   H..E. Jose Antonio Meade Kuribrena   düzenlenen DEİK  Türk Meksika İş Konseyi toplantısına katıldı

     TOBB’u temsil eden  KSO Başkanı Zeytinoğlu’nun  açılış konuşmasını gerçekleştirdiği toplantının ana konusu  3-4 Eylül 2013 tarihleri arasında Meksika  Devlet Başkanı Enrique Pena Nieto’nun Türkiye’ye planladığı ziyareti  programını kapsıyordu.  1928 yılında diplomatik ilişkilerin başladığı Meksika ile 85 yıldır Devlet Başkanlığı düzeyinde ilk kez bir Meksika Devlet Başkanı ülkemizi ziyaret etmesi planlanıyor. İstanbul Swiss otelde yapılan toplantıya Meksika Dışişleri Bakanı  H.E. Jose Antonio Meade Kuribrena ile birlikte Meksika Dışişleri Bakanlığı yetkilileri, Meksika Büyükelçisi Martha Barcena Coqui,DEİK Yönetim Kurulu üyesi Aykut Eken,Türk Meksika İş Konseyi Başkanı olan KSO Meclis üyesi Albert Saydam  ve Meksika ile ticari ilişkileri bulunan bazı işadamları katıldılar.

 

     Meksika Devlet Başkanı ziyareti ile birlikte gerçekleşecek işadamları heyetinde otomotiv, Turizm sektörlerine önem verildiği, bununla birlikte enerji, İnşaat, kimya, konularında da işbirliği yapılabileceği gündeme getirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.