ZAFER İNANANLARINDIR

ZAFER İNANANLARINDIR

Gebzespor Özgür Vurur’la kısa bir ayrılığın ardından ilk maçına bugün Nevşehir deplasmanında çıkıyor.

gebzespor-007.jpgozgur-vurur-001.jpg
Rakip oldukça güçlü. Yusuf ve Oktay gibi 2 önemli eksiğimiz var ancak inanan bir Teknik ekiple yüreğini ortaya koymaya hazırlanan bir takım var ve onların her zaman en önemli destekçi Eskiçarşı taraftar grubu takımın ve teknik kadronun itici gücü olacak.  
KARŞILAŞMA 15.00 DA BAŞLAYACAK
3.ligde kalma mücadelesi veren Gebzespor bugün deplasmanda Nevşehir Belediyespor’un konuğu olacak. Zorlu mücadele 15.00 da başlayacak. 
Ateş hattında bulunan Gebzespor, bugün deplasmanda Nevşehir Belediyespor'la karşılaşacak. Saat 15.00'de oynanacak olan müsabakayı Gürcan Hasova yönetecek, yardımcılıklarını ise Hakan Erkan ve Muhammet Sait Emre Alagöz yapacak. Maç öncesi mor menekşeler 26 puan toplarken, ev sahibi ekip 49 puanla 3.sırada bulunuyor.
2 FUTBOLCU CEZALI
Nevşehir Belediyespor’a konuk olacak Gebzespor’da iki önemli eksik bulunuyor.  Oktay Demircan ve Yusuf Çolakoğlu cezalı olduğu için görev yapamayacak. Ceza sınırında bulunan Oğuz Başaran, Kemal Ünal, Serhat Yeşilördek, Kemal Canlı ve Abdulsamet Kırım bu maçta sarı kart görürse gelecek hafta oynanacak olan Karaköprü Belediyespor'da forma giyemeyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.