Zafer Bayramı’na coşkulu kutlama

Zafer Bayramı’na coşkulu kutlama

30 Ağustos Zafer Bayramı, Dilovası’nda coşku içinde kutlandı. Etkinliklere vatandaş ilgisi de yoğun oldu

30 Ağustos Zafer Bayramı sebebiyle sabah saat 09.00'da kaymakamlık makamında Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’ın tebrikleri kabulü ile başlayan kutlama etkinlikleri belediye meydanında devam etti.

ANITA ÇELENK

Belediye Meydanında Atatürk Anıtı´na çelenk sunulmasıyla devam eden 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamasına, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir,  İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Turan Güneş, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Sait Arı, AKP Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, MHP Dilovası İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz, İYİ Parti Dilovası İlçe Başkanı Emin Yılmaz, daire müdürleri, mahalle muhtarları, şehit aileri, gaziler, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

ÖZBAR KONUŞTU

Atatürk Anıtı´na çelenk sunulmasının ardından 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Saygı duruşu ve istiklal marşı eşliğinde bayrağımız göndere çekildi. Daha sonra Jandarma Üst Çavış İlker Özbar tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma gerçekleştirildi. Öğrenciler tarafından okunan şiirler halk oyunları ve müzik dinletisi ardından tören sona erdi.

 

FOTO

 

Anı

Meydan

Tebrik

 

**

 

Çayırova’da 30 Ağustos coşkusu

 

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. yıldönümü Çayırova’da düzenlenen programla kutlandı.

 

İlçe Kaymakamlık binası önünde Atatürk anıtına kaymakamlık ve belediye başkanlığı makamlarını temsilen çelenk sunumu yapıldı. Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve ilçe protokolünün katılımları ile başlayan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programında çelenklerin sunulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Daha sonra Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen ve Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi kaymakamlık makamında tebrikleri kabul ederken, kutlama programı burada son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.