Yüzlerce kadınla seçim masaya yatırıldı

Yüzlerce kadınla seçim masaya yatırıldı

 CHP Çayırova ilçe örgütü bu kez de topladığı partili yüzlerce kadınla seçimi kazanmanın yollarını tartıştı. İlçe konferans salonunda yüzlerce...

 

CHP Çayırova ilçe örgütü bu kez de topladığı partili yüzlerce kadınla seçimi kazanmanın yollarını tartıştı. İlçe konferans salonunda yüzlerce kadının katıldığı seçim kazanmanın yolları ve yapılacak çalışma biçimlerinin tartışıldığı toplantıya Çayırova İlçe başkanı Rasim Meriç, ÇAyırova Belediye başkan adayı Timur Koç’un yanı sıra kadın kolları Başkanı Türkan Kılıç, Gençlik kolları başkanı ve kadın belediye meclis üyesi aday adayları katıldı.

KADIN OLURSA HERŞEY DAHA GÜZEL OLUR

Toplantıda ilk sözü alan kadın kolları başkanı ve Belediye meclis üyesi aday adayı Türkan Kılıç, sadece seçimler açısından değil ülkenin geleceği açısından da kadınların önemine ve CHP’ açından taşıdığı değeri anlatan Kılıç, kadınlar olarak Çayırova’da büyük çalışmalar yapacaklarını ve seçimi kazanacaklarını söyledi. Rasim Meriç’te, kadınların siyaset ve sosyal hayatta ağırlık koydukları bir ülke ve ilçede her şeyin daha güzel olacağını söyledi.

SİZLERİ DİNLEMEK İSTİYORUM

 

Çayırova Belediye Başkan adayı Timur Koç ise, özellikle kadınların el attığı tüm alanlarda seviye, kalite, başarı ve estetik olduğuna dikkat çekerek, 30 mart seçimlerini kadınların fedakarlığı ile kazanacaklarını söyledi. Koç, “nasıl ki ülkemizin kurulmasında kadınlar birinci derecede rol oynadılar, Çayırova’da da kadınlarımız rol oynamalıdır. İktidar kadınların ellerinin arasındadır. Büyük bir kadın potansiyelimiz var. Mahallelere seferber olmalıyız.  Komşumuzdan işe başlamalıyız. Komşumuzu ikna edemezsek, başarıda yok demektir. Herkes bir Timur Koç olmalıdır. Herkes kendini bir aday gibi görmelidir” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.