Yüksel Ercan, Gebze Belediye başkan adayı olacak

Yüksel Ercan, Gebze Belediye başkan adayı olacak

Uzun yıllar MÇP ve MHP’de siyaset yapan bir dönemde Gebze Belediye meclis üyeliği görevinden bulunan Gazeteci Yüksel Ercan’ın AK Partiye katılıp Gebze Belediye başkan adayı olacağı öğrenildi.

31 mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi partilerde Aday arayışları sürerken MÇP ve MHP’de Gebze ilçe başkanlığı yapan 2004-2009 yılları arasında da Gebze Belediye meclis üyesi olarak siyaset yapan Yüksel Ercan’ında AK partiden Gebze Belediye başkan adaylığı için başvuru yapacağı konuşuluyor.

2012 yılında MHP’nin büyük Kurultayında Genel başkan adaylarından Koray Aydın’ın en yakınındaki isimlerin başında gelen ve Kongre sonrası Kocaeli İl başkan yardımcılığından istifa eden Ercan 10 Temmuz 2016 tarihinde de MHP’den istifa etmişti.

Uzun yıllardır Gazetecilik ve köşe yazarlığı yapan Deneyimli gazeteci Ercan’ın önümüzdeki günlerde AK Partiye katılacağı da kulislerde konuşuluyor.

31 Mart 2109 tarihinde yapılacak yerel seçim öncesinde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel başkanı Erdoğan’ın “Belediye başkan adaylığı için parti dışından yeni yüzler bulun” şeklindeki talimatı sonrası Yüksel Ercan’ın adaylığının parti içerisinde geniş yankı bulması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.