Yücel’e vefa olimpiyatında 200’ü aşkın öğrenci yarıştı

Yücel’e vefa olimpiyatında 200’ü aşkın öğrenci yarıştı

Gökşen Mustafa Yücel Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen Gökşen Mustafa Yücel’e Vefa Matematik Olimpiyatı’nda 70 okuldan 200’ü aşkın öğrenci yarıştı. Final 02 Mayıs’ta.

Darıca Gökşen Mustafa Yücel Anadolu Lisesi, sanayici ve iş adamı merhum Gökşen Mustafa Yücel anısına matematik olimpiyatı düzenledi.  Olimpiyatın ilk bölümünde Kocaeli’deki 70 okuldan 200’ü aşkın öğrenci yarıştı. Yarışmaya katılan öğrenciler kadar danışman öğretmenler ve velileri de büyük bir heyecan yaşadı.
FİNAL 02 MAYIS’TA
Yarışma sonunda okullara katılım sertifikası, öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Ardından danışman öğretmen, öğrenci ve veliler proje ortağı Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi’ni gezdiler. Olimpiyatın ilk ayağında ilk 9’a giren okullar 02 Mayıs 2019’da Bağlarbaşı Ortaookulu Spor Salonu’ndaki final yarışmasına katılacak. 
Gökşen Mustafa Yücel Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen Gökşen Mustafa Yücel’e Vefa Matematik Olimpiyatı’na Darıca Kaymakamlığı, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gebze Teknik Üniversitesi ve Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi de katkı sunuyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.