Yönetime öğrencilerden sitem

Yönetime öğrencilerden sitem

Kocaelisporlu öğrenciler bilet fiyatları konusunda kendilerine verilen sözlerin tutulmadığını belirterek Kocaelispor yönetimine sitemde bulundular.

Üni Hodri Meydan Taraftar Grubu bilet fiyatları hakkında yaptığı açıklamada “Yaklaşık iki ay önce, taraftardan sorumlu yöneticimiz ve kulüp müdürümüzle yaptığımız görüşmede, geçen yıl uygulanan indirimli öğrenci biletinin bu yıl da devam etmesi yönünde bizlere söz verilmişti. Ne yazık ki, geldiğimiz noktada yönetimimizin taahhüt ettiği sözlerde durmadığını görüyoruz. Bizler yaptığımız işlerle anılmak, bu tarz tartışmalara girmek istemiyorken, bizlere gösterilen bu tutum bizi bu tarz tartışmaların içine çekiyor” ifadelerine yer verildi.
SÜRECİN TAKİPÇİSİYİZ
Kocaelisporlu öğrencilerin açıklamasının devamında “Kulübümüzün ivedilikle bu hatadan dönmesini talep ediyoruz. Tüm öğrenciler adına, bu sürecin takipçisi olacağımızı, en demokratik haklarımızdan biri olan protesto hakkımızı her ortamda kullanacağımızı tüm kamuoyuna bildiriyoruz. Unutulmamalıdır ki, öğrenciler, Kocaelispor tribünlerinin geleceğidir ve vazgeçilmez yapıtaşlarındandır” ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.