“Yolumuza devam edeceğiz”

“Yolumuza devam edeceğiz”

AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi basınla buluştu. Çiftçi, “31 Mart’tan sonra da inşallah daha fazla güzellik katıp yolumuza devam edeceğiz. Halka danışarak, istişareyle yapılan her iş de bereketli olur.”dedi.

2004 yerel seçimlerini Doktor Faruk Taşçı, 2009 yerel seçimlerini Ziyaettin Akbaş, 2014 yerel seçimlerini Şevki Demirci ile kazanıp 2019 yerel seçimlerini Bünyamin Çiftçi ile kazanmayı hedefleyen AK Parti’de aday başkanlar, görevi devralmak istedikleri partili belediye başkanlarına yerel seçim döneminde toz kondurmama geleneğini sürdürüyor.

Yerel seçim dönemi aynı gelenek sürüyor

2014 yerel seçimleri döneminde de Şevki Demirci, Ziyaettin Akbaş dönemine toz kondurmamış ancak görev sürecinde farklı tavırlar sergilemişti. Geleneği Bünyamin Çiftçi de bozmayacak gibi. Başkan seçilirse, görev süresince ne olur bilinmez ama İkiler Kebap Restaurant’taki basın toplantısında Demirci’nin çok başarılı belediyecilik yaptığı iddiasındaki bir basın mensubunun, “Bu sizde baskı unsuru oluyor mu?” sorusunu, “Demirci’nin belediyeciliği bize heyecan veriyor” diye yanıtladı.

Tecrübelerini hatırlattı

AK Parti Çayırova Belediye Başkan adayı Bünyamin Çiftçi, Çayırova’nın ilçe olmasının ardından üç dönemdir partisinin yerel iktidarda olduğunu; ilçelik dönemi öncesi Şekerpınar ile birlikte beldelik yıllarında da yerel iktidarda yer aldıklarını hatırlattı. Çayırova’nın beldelik döneminde başkan yardımcılığı, ilçe olmasının ardından ilçe teşkilatının kurucu başkanı olduğunu anımsatan Çiftçi şunları kaydetti:

İstişareyle yapılan her iş başarılı olur

“İlçelik döneminin ardından AK Partili belediye başkanlarının üç dönem boyunca başarılı çalışmaları oldu. Şevki Demirci’nin hizmetlerini de biliyorsunuz. Belediyeciliği aslında Türkiye’nin her yerinde başarıyoruz. En güzel hizmet alan ilçe de Çayırova olmuştur. Üç bölgenin birleşmesiyle kurulan ilçemizde önce entegrasyon, sonra kalkınma hızla sağlanmıştır. 31 Mart’tan sonra da inşallah daha fazla güzellik katıp yolumuza devam edeceğiz. Halka danışarak, istişareyle yapılan her iş de bereketli olur.”

Projeleri seçim beyannamesi ile açıklayacak

Belediye başkanı seçilmesi halinde neler yapacağına dair projelerini seçim beyannamesiyle birlikte açıklayacağını kaydeden Çiftçi, “Çayırova’ya güzellik katacak projelerimiz olacak. Cumhurbaşkanımız’ın da bu konuda talimatları var. Her birini yerine getireceğiz” dedi.

Hastane önümüzdeki süreçte

Gazetecilerin sorularına da yanıt veren Çiftçi hastaneye ilişkin olarak projelendirmenin sürdüğünü, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’in de 21 Ocak günü ilçede konuya dair çalışmalarda bulunduğunu kaydedip, “Önümüzdeki süreçte faaliyete geçecek inşallah” diye konuştu.

Çayırova yaşanabilir bir kent olacak

Şevki Demirci’nin çok başarılı bir belediye başkanlığı yaptığı iddiasındaki bir basın mensubunun, “Bu başarı üzerinizde baskı unsuru oluyor mu?” diye yöneltilen bir başka soruya, “Şevki Demirci’nin başarılı belediyeciliği bize heyecan veriyor” diye yanıt veren Çiftçi bir başka soru üzerine, “Çayırova’yı herkesin mutlu olduğu, geçim sıkıntısı olmayan yaşanabilir bir kent yapmak amacındayım” dedi.

Toplu taşıma sorunlarını UKOME’ye aktardık

Çiftçi, toplu taşımada yaşanan sıkıntıların aktarılıp, “Toplu taşıma Büyükşehir sorumluğunda mı diyeceksiniz, ilgilenecek misiniz?” sorusunu ise şöyle yanıtladı: “Nüfusu sürekli artan bir sanayi ilçesiyiz. Belli başlı sorunlar ortaya çıkabiliyor ve acil eylem planlarıyla çözülebiliyor. Bahsettiğiniz toplu taşıma sorunları bizlere de ulaştı. UKOME’ye ilettik.”

Sivil toplumla hep istişare halindeyiz

Mesleği gereği TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği’ne üye olduğunu, bir dönem temsilciliğin yönetiminde de görev üstlendiğini aktaran Çiftçi sivil toplum işbirliklerine dairse şunları söyledi: “Şahsımdan öte partimiz toplumcudur ve sivil toplum kuruluşları ile sürekli iç içedir. Bugüne kadar hep istişareler ile geldik. Göreve seçildiğimizde gerek İnşaat Mühendisleri Odası gerekse ilçemizdeki ve bölgemizdeki sivil toplum kuruluşları ile birlikte hareket edeceğiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.