Yılın son meclisi yapıldı

Yılın son meclisi yapıldı

 Dilovası Belediyesi, 2013 yılının son meclis toplantısını önceki gün belediye meclis toplantı salonunda yaptı. Meclisin açılış konuşmasını...

 

Dilovası Belediyesi, 2013 yılının son meclis toplantısını önceki gün belediye meclis toplantı salonunda yaptı. Meclisin açılış konuşmasını yapan Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, "56 aydır ilçemize hizmet etmek için çalıştık. İnşallah bir sonraki dönemde hizmetlerimize kaldığımız yerden devam ederiz. 5 Yıl yerel belediyecilik için çok kısa bir süre. 5 Yılda Dilovası çok büyük hizmetler aldı ama daha yapacak çok işimiz var. İnşallah bir sonraki dönem biz ya da bizim gibi düşünerek Dilovası'na hizmet üretecek aynı duygu ve düşünceleri paylaştığımız arkadaşlar hizmet etmeye devam edecektir” dedi.

HASTANEMİZ ŞUBAT'TA AÇILACAK

Çalışmaları hakkında da bilgiler veren Başkan Yaman, "Hastanemize ek olarak yapılacak amliyathane ve kadın doğum ünitelesi için ek binanın projesi yapıldı. İnşallah yakında inşaatı bitecek ve biz hastanemizi seçim öncesi Şubat ayında aziz Dilovası halkının hizmetine sunacağız.

100 PROJE HAYATA GEÇİRDİK

Bunun dışında bu güne kadar Dilovası'nda 100'e yakın projeyi gerçekleştirdik yada bitme aşamasına gelen projelerimiz var. Kültür Merkezimizin inşaatı sürüyor. Yapılacak olan 1000 kişilik kapalı spor salonumuzun ihalesi yapıldı yakında temelini atacağız. Okul inşaatlarımız devam ediyor. Hayırsever işadamımız tarafından yapımı süren Kapalı spor salonumuzun inşaatı da devam ediyor. Bunlar gibi birçok projemiz hayat buldu yada bulma aşamasına geldi. Bu çalışmalarda emeği geçen başta meclis üyesi arkadaşlarıma, belediye personelime, bakanıma, milletvekillerime, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Ak Parti İl ve İlçe teşkilatlarıma ve Dilovası halkına teşekkür ediyorum."dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.