Yıldız Tilbe'den 'seçim şarkısı' iddialarına ilişkin açıklama

Yıldız Tilbe'den 'seçim şarkısı' iddialarına ilişkin açıklama

Şarkıcı Yıldız Tilbe, 'CHP Yıldız Tilbe'ye ait olan ve içinde ‘1-2-3-4 tamam, daha da katlanamam’ sözleri geçen şarkısıyla anlaştı' iddialarına yanıt verdi. Tilbe, "Siyasetten nefret ederim" dedi

'CHP Yıldız Tilbe'ye ait olan ve içinde ‘1-2-3-4 tamam, daha da katlanamam’ sözleri geçen şarkısıyla anlaştı' iddialarına Tilbe'den açıklama geldi.

CHP, söz ve müziği Yıldız Tilbe’ye ait olan 'Kandıramazsın Beni' isimli şarkı için ön anlaşma yaptığı iddia edildi. Tilbe ise resmi Twitter hesabından iddiayı yalanladı.

"T A M A M" paylaşımları Twitter'da dünya listesine girerken Yıldız Tilbe'nin, sözlerini yazdığı ve içinde "1-2-3-4 tamam, daha da katlanamam" ifadesi geçen "Kandıramazsın Beni" adlı şarkı da en çok paylaşılanlar listesine girdi.

Medya Tava'da yer alan habere göre, paylaşımların ardından muhalefetin de ilgisini çeken şarkı için partiler harekete geçti. Edinilen bilgiye göre CHP, şarkının kullanım hakkı için prodüksiyon şirketiyle anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Ancak Tilbe, Twitter hesabından paylaştığı mesajda "Şarkılarımın yalnızca beni temsil etme hakkı vardır. Şarkılarım hiçbir siyasetin temsilcisi değildir" diyerek iddiayı reddetti.

ekran-alintisi.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak Birgün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.