Yıkım 17 Ağustos’tan başladı

Yıkım 17 Ağustos’tan başladı

 Bu sezon Kocaelispor’a son kez ev sahipliği yapan İsmetpaşa Stadı’nda öncelikli olarak yıkım işlemi İsmetpaşa’nın hemen yanındaki 17 Ağustos...

 

Bu sezon Kocaelispor’a son kez ev sahipliği yapan İsmetpaşa Stadı’nda öncelikli olarak yıkım işlemi İsmetpaşa’nın hemen yanındaki 17 Ağustos Stadı’nda başladı, tribünlerdeki koltuklar söküldü.

İÇ SAHADA SON 3 MAÇ

Kocaelispor’un yeni stada geçişi ile İsmetpaşa Stadı’nın yıkımı uzun yıllardır yılan hikayesine dönmüştü. Bu sezonun tamamını yada bir kısmını oynayıp yeni stada geçecek olan Kocaelispor’da iç sahada cumartesi günü Cizrespor, 15 Nisan Pazar Kızılcabölükspor ve 29 Nisan Pazar Büyükçekmece Tepecikspor ile karşılaşacak. Kulüp ve taraftarlar bu sezonu İsmetpaşa’da tamamlayıp sonrasında yeni stada geçmek istiyor.

 GEREKLİ MALZEMELER ALINIYOR

Bu sezon son kez Kocaelispor’a ev sahipliği yapan İsmetpaşa Stadı’nda yıkım işlemleri başladı. Ancak yıkım yandaki ufak sahadan başladı. Kocaelispor’un antrenmanlarını da yaptığı İsmetpaşa Stadı’nın yanındaki 17 Ağustos Sahası’nın tribün koltukları ile birlikte tribünlerinde sökme işlemi gerçekleştiriliyor. Ancak bu yıkım işleminin Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürlüğü tarafından yapıldığı, kullanılabilecek olan malzemeleri toplayıp değerlendireceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.