YETERKİ İSTEYİN YER ÇOK!

YETERKİ İSTEYİN YER ÇOK!

Yer gösterin tesis yapalım deniyordu.

Başta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu olmak üzere Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Gebze’ye spor tesisleri yapma konusunda sık sık yer olmadığını ve bu yüzden tesis yapamadıklarını dile getiriyorlardı.

İNSANLARI BETON YIĞINLARINDAN KURTARIN

Gebze’nin nüfusu 1 milyonu aştı. İnsanlar beton yığınlarının içinde psikolojik sıkıntılar yaşıyor. Gençlerin geleceğe dair hiçbir umudu yok. Spor yapan bir nesil yetişmiyor. Bunun nedeni bizleri yöneten iradenin yeterli tesisleri yapmaması ve halka spor kültürü aşılamamasından geçiyor. 

Her defasında Gebze’de spor tesisleri yapmak isteriz ancak yer sorunu yaşıyoruz diyen Kocaeli, Büyükşehir Belediye Başkanı ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e sormak gerek: Sultanorhan mahallesi sınırları içinde bulunan eski askeri kışla alanına 2 tane yan yana saha yapmak bu kadar zor mu? Gençlerin ve gelecek nesilleri duvarların içinde yetiştirmeye vicdanınız el veriyorsa susmaya devam edebilirsiniz.

KİMSE KENDİSİ İÇİN İSTEMİYOR

Ülkenin her tarafına TOKİ evler yaptı birçok dar gelirli aile ev sahibi oldu. Bunlar güzel işler fakat kontrolsüz yapılan inşaatlar ülkede sistemi ve ekonomiye de çökertti. İhtiyaçtan fazla binlerce binalar yapıldı. Bu toplumu betonların arasından spor sahalarına çıkarıp mutlu bir gelecek yetiştirmek size inanan, oy veren insanların ve çocuklarının hakkıdır. Sultanorhan mahallesinde bulunan eski askeri kışla arazisinin büyük bir bölümü yine Millet bahçesi olabilir ancak oraya mutlaka yan yana iki tane futbol sahası yapılmalı. Hatta bir tane atletizm pisti olmalı. Gebze gençlerinin ve geleceğinin buna fazlasıyla hakkı ve ihtiyacı var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.