‘Yeşil alan tehdit altında’

‘Yeşil alan tehdit altında’

 Pelikan Etüt Eğitim Merkezi kurucusu ve 3g Abaküs Mental Aritmetik Türkiye Distribütörü Gülay Körükmez Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan’ı ziyaret...

 

Pelikan Etüt Eğitim Merkezi kurucusu ve 3g Abaküs Mental Aritmetik Türkiye Distribütörü Gülay Körükmez Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan’ı ziyaret etti. Kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyarette Eskihisar’da meydana gelen yangınlar hakkında Kaymakam Arslan’a bilgi veren Gülay Körükmez, yangınların bölgeye verdiği tahribattan söz etti.  Yangın sonrası bölgede çekilen fotoğrafları da Kaymakam Mehmet Arslan’a gösteren Gülay Körükmez, “Eskihisar ‘da yangınlar bu şekilde devam ederse yakında bu bölgede artık yeşil alan kalmayacak. Bunun içinde bir an önce devletin ilgili kurumlarını harekete geçmesi, yangınların nedenleri üzerine araştırma yapması gerekiyor” dedi.

DESTEK VERDİ 

Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan ise, çevreci duyarlılığından ötürü Gülay Körükmez’i tebrik ederek, çevrecilerin bir araya gelerek dernek kurmasını ve bu şekilde daha etkin bir çalışma yapılabileceğini önerdi.  Kaymakam Arslan, “Siz dernek kurun ben yardımcı olacağım. Çevrenin korunması adına yapılan her türlü çabanın yanındayız.”diye konuştu. 

Öte yandan Gebze’de bir çevre derneği kurulmasıyla ilgili olarak çalışmaların devam ettiğini de belirterek, “Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova’da yaşanan çevresel sorunlara yönelik bir dernek çalışmamız var. Dernek hiçbir siyasi angajmana bağlı olmadan herkese açıktır.  Bunun içinde çevresel konularda çalışacak ve bu konuda katkı sunacak herkesi derneğin kuruluş çalışmalarına katkı sunmaya davet ediyoruz” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.