Yerlikaya gençlerle buluştu

Yerlikaya gençlerle buluştu

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, Kocaeli Uluslararası Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti. Yerlikaya makamda ya da Ankara'da oturarak değil, illere giderek oradaki asgari sıkıntıları görerek çözme çabasında olduklarını söyledi.

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Recep Ali Er, Kocaeli Uluslararası Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti. Yerlikaya burada sosyal medyanın doğru kullanımıyla ilgili karikatür sergisini gezip sınıflarda Türkçe öğrenen Suriyeli öğrencilerle sohbet etti. Ardından bocce müsabakalarında yarışan öğrencileri ziyaret edip bir süre bocce oynadı.

 

 

 

"BİZ MAKAMDA YA DA ANKARA'DA OTURMUYORUZ"

 

Haftada 2-3 ili gezip yerinde tespit ettikleri sorunları çözme çabasında olduklarını söyleyen Yerlikaya, "Biz makamda ya da Ankara'da oturarak değil, illere giderek oradaki asgari sıkıntıları görerek bunları bakanlığımıza ileterek bu konuda çalışma yaparak çözme çabasındayız. Cumhurbaşkanımızın bize verdiği emanetin layıkıyla sahibi olmanın gayretindeyiz. Bu uğurda da mücadele ediyoruz. Bundan sonra da çalışmalarımız devam edecek. Haftada 2-3 ilimize gidip gençlerimizle, sporcularımızla bir arada olarak yerinde görerek çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.