“Yerel Seçimler Önemli”

“Yerel Seçimler Önemli”

 Gebze Şileliler Derneğinin Geleneksel hale getirdiği 7.si Düzenlenen Lokma Şenliğine katılan Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik,...

 

Gebze Şileliler Derneğinin Geleneksel hale getirdiği 7.si Düzenlenen Lokma Şenliğine katılan Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik, yerel seçimlerin çok önemli olduğuna dikkat çekerek halka hizmet edecek insanlara oy vermeleri gerektiğini hatırlattı. Her yıl düzenlenerek geleneksel hale getirilen Gebze Şileliler Derneği tarafından bu yıl yedincisi düzenlenen Lokma Şenliğine Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

“HİZMET EDECEKLERE OY VERİN ”

Lokma Şenliğinde halka selamlama konuşması yapan Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik, “Yerel seçimler yaklaşıyor. Sizlere büyük iş yapıyor. Artık size daha iyi hizmet edecek kişilere oy verin. Hesap sorabileceğiniz insanlar olsun sizi yönetenler. Gebze artık kabuğunu kırmaya çalışan bir kent. Bu değişimi gelin beraber yapalım. Bize yetkiyi verin Gebze’yi daha yaşanabilir bir kent yapmak için beraber çalışalım” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.