Yerel seçim döneminde  erken seçim için seçim

Yerel seçim döneminde erken seçim için seçim

Yerel seçimi pas geçecek olan Yeniden Refah yüksek olasılık verdiği erken genel seçime hazırlıksız yakalanmamak için işi çok sıkı tutuyor. Çayırova İlçe Başkanlığı’na 02 Şubat’ta atanan Aykan Dönmez, 05 Şubat’ta yönetimini açıkladı

rozet.jpg

** Siyasi partiler yerel seçime odaklanırken bu seçime girmeyecek olan Yeniden Refah Partisi’nin Çayırova İlçe Teşkilatı birinci ilçe kongresini yerel seçime 21 gün kala, 10 Mart Pazar günü  Çayırova Düğün Sarayı’nda gerçekleştirecek

 

31 Mart yerel seçimlerine ama ittifaklardan birine dahil olarak ama ittifak harici katılacak tüm siyasi partilerin gündemi seçim, yerel seçim.

Necmettin Erbakan Vakfı’nın kurucu genel başkanı Doktor Fatih Erbakan tarafından 23 Kasım 2018’te kurulan Yeniden Refah Partisi’nin gündemi de seçim ama önce teşkilatların kongresinde içe dönük seçim. Ardından yüksek olasılık verilen olası erken genel seçim.

3 GÜN İÇİNDE YÖNETİM VE BASIN TOPLANTISI

Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı görevine 02 Şubat’ta atanan Aykan Dönmez, 05 Şubat akşamı gerçekleşen basın toplantısında yönetimini tanıtıp yerel ve genel gündeme yönelik değerlendirmede bulundu. Toplantı Mehmet Yıldırımtepe’nin Kur’anı Kerim tilaveti ile başladı.

 

Basın toplantısına Yeniden Refah Partisi kurucu il yönetim kurulu üyeleri Kamil Tokgöz ve Mehmet Atik ile Milli Görüş’ün Gebze’deki sevilen isimlerinden, Refah Partisi döneminde Gebze İlçe Başkanlığı yapan Zeynel Bulut da katıldı. Tokgöz toplantının açılış konuşmasında Aykan Dönmez’i kutlayıp rozetini taktı.

GÜNDEMİMİZ İLÇE KONGRESİ

Aykan Dönmez açıklamalarının ardından basının sorularını yanıtlarken yerel seçimde ne tür bir refleks sergileyeceklerine dair soruyu, “Genel merkezden o konuda ne tür bir refleks sergileneceğine dair henüz bir talimat gelmedi. İl başkanımız Mehmet Aras’ın talimatıyla şu an yoğunluğumuzu ilçe kongrelerimize verdik. Ardından il kongreleri ve genel merkez kongresiyle genel başkanımızı seçerek önümüzdeki olası erken genel seçimde halkın umudu olacak, Türkiye’yi yönetecek, bütün dünyada adil düzeni sağlayacak bir Cumhuriyet için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.